zdravim, už mě to štve delší dobu, nejvíce ale když mám sluchátka (je to více slyšet), v pozadí slyším hluk, a to ať dělám cokoliv, ale je to taky závislé na tom, co dělám, když třeba scrolluju stránku tak slyším zvuk podobný trhání látky, nebo když najedu na ikonu tak to příšerně píská, a dělá to zvuk i když nedělám nic, pokusil jsem se to nahrát: |TADY| (asi si ale budete muset trochu zesílit zvuk, hlasitěji se mi to nahrát nepodařilo)
nevíte někdo co to je a pčřípadně jak to odstranit? slyší to i přátelé když s nimi volám např. přes skype
Hluk v pozadí
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Hluk v pozadí
I use Arch BTW
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hluk v pozadí
Jde to jen ze sluchátek? jaké to jsou?
Z repráků to nejde? jde? jaké jsou..
Jakou máš myš,popř ovladače k ní.
Z repráků to nejde? jde? jaké jsou..
Jakou máš myš,popř ovladače k ní.
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Když přehodíš myš do jiného USB či PS2 ?
Repráky nepíšeš...značka..
Já nevím..já snad píšu neviditelně?..
Repráky nepíšeš...značka..
Já nevím..já snad píšu neviditelně?..
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
I use Arch BTW
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Takhle,už jsi vše odpojil od bedny,otřel kontakty a znovu zapojil? popř.se podívej do bedny a rovnou ji vyčisti.
Nebo je to notas?...
Kde máš sestavu zapojenou?může to dělat zásuvka/prodlužka.Vše odpoj i ze zdi a mrkni se,jestli to nejiskří v zásuvce.
Nebo je to notas?...
Kde máš sestavu zapojenou?může to dělat zásuvka/prodlužka.Vše odpoj i ze zdi a mrkni se,jestli to nejiskří v zásuvce.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zdrojem hluku v pozadí, jehož intenzita a charakter se mění s děním na obrazovce, ale třeba taky s aktuálním zatížením procesoru nebo činností HDD, je způsobený jednak nedokonalou filtrací napájecího napětí ze zdroje počítače / notebooku, jednak indukcí rušivých napětí přímo do obvodů zvukové karty - ať už integrované, nebo ve slotu. Pokud se jedná o kartu ve slotu (PC), pomůže někdy přemístění zvukové karty do jiného slotu, definitivně se toho ale zbavíš použitím externí zvukové karty, která pokud možno není napájená z USB, ale má svůj vlastní napájecí adaptér.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”