Ahoj mám tu pc a nebyl tám system a já mám jenom win 7 a šecko se seka nevite proč
CPU: AMD Athlon XP 1800+ frekvenci 1533 MHz 1 jádro
Ram : 1 GB 400
GPU : nvidia geforce4 mx 440 128 MB
Hardisk 40 gb
deska : msi delta k7n2
Win 7 se sekají. Proč? Je HW postačující? * Vyřešeno
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Win 7 se sekají. Proč? Je HW postačující? * Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 lis 2012 15:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Win 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Win 7“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Win 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Win 7“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7
já mám jenom win 7 a šecko se seka nevite proč
Moc jsi nám toho o problému neřekl. Před instalací jsi naformátoval disk na NTFS a to pomalým formátem (probíhá i kontrola disku). Instalace proběhla bez problém"? Nainstaloval jsi všechny potřebné ovladače? Pokud ne, tak právě zde může být ten problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Win 7 se sekají. Proč? Je HW postačující? *
Počítač je na Windows 7 opravdu slabý. Nainstaluj Windows XP, pokud máš volnou krabicovou licenci, případně nějakou linuxovou distribuci - například lubuntu by bylo v pohodě pro tento počítač.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 8654
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5085
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”