Elektrické zásuvky na dálkové ovládání

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Elektrické zásuvky na dálkové ovládání

Příspěvekod CrasherKill » 07 pro 2012 09:11

Zdravím všechny, vím že je to trošku OT téma ale potřeboval bych radu. Na chalupě máme vánoční osvětlení, které je nutnu zapínat na dvou místech připojením do zásuvky. Je poměrně otravné se v zimě kdy je metr sněhu dostat k místům kde je to zapojené. Zpočátku jsem si říkal, že tam dám jen klasické časovače, problém je ten že když chalupu opouštíme, vypínáme elektřinu, a tyto časovače jaksi bez proudu nefungují (ano jsou i digitální se svou baterií jenže za rozumnou cenu jsem našel jen do -10 °C a to je poměrně málo) Proto jsem si říkal že bych koupil zásuvky na dálkové ovládání konkrétně tento model TA35 http://www.eltasat.cz/elektro-zbozi-led ... vy-ovladac . Problém je ten že z místa od kud bych to zapínal ty zásuvky nejsou vidět, a vzdálen bych od nich byl cca 15 m . Nemáte někdo zkušenosti jestli by to fungovalo? Případně jak dobře tyto zásuvky fungují?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Elektrické zásuvky na dálkové ovládání

Příspěvekod guest » 07 pro 2012 12:56

Pokud se nemýlím tak tyto zásuvky jsou ovládány "rádiovým" signálem, takže na ně nemusíš vidět, ale tyto přece nesplňují tvoje teplotní požadavky.

Já jsem tyto věci viděl v provozu cca před deseti lety a mnoho to nevydrželo, ale za deset let to jistě pokročilo.

Můžeš je objednat, vyzkoušet a případně do 14 dnů vrátit.

P.S. Nebylo by jednodušší koupit kus kabelu a nějak to pospojovat?

Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Elektrické zásuvky na dálkové ovládání

Příspěvekod Peťa » 07 pro 2012 13:14

Zkusil bych sehnat venkovní provedení.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek