Dobrý den, chtěl bych si založit portál ale nemám název proto bych se Vás chtěl zeptat na Vaše názory..
Díky
PS : Držte se témy, žádnej OT díky.
Vaše nápady ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vaše nápady ?
Zapoměl si co na tom portálu bude ..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No zapoměl, díky že jsi mi to připomenul
CS 1.6, ale nedávejte nějaké blbosti jako je cs-portal.eu a takové primitivní názvy..děkuji (ale napište Váš návrh, díky)
Zatím mě napadlo : Alt-Gaming.eu|ProGaming.eu|Inframe-Gaming.eu|Crowndead.eu|GamingZone.eu|quantity-gamers.eu|quantity.eu|critical-gaming.eu|iframe.eu|
Kdyžtak mi napište co se Vám nejvíce libí, a o5 Vaše návrhy

Zatím mě napadlo : Alt-Gaming.eu|ProGaming.eu|Inframe-Gaming.eu|Crowndead.eu|GamingZone.eu|quantity-gamers.eu|quantity.eu|critical-gaming.eu|iframe.eu|
Kdyžtak mi napište co se Vám nejvíce libí, a o5 Vaše návrhy
Co je tohle zase za téma? Máme za tebe vymejšlet název na nějakej trapnej blog? Omfg..
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Blog ? Čti si to pořádně nebo si zajdi k očnímu ;-ú
Blog, portál, to je fuk.. Stejnak to jsou stránky který nikoho nezajímaj.
Just Fucking Google It!
Jsi tu nový a takhle si vyskakuješ?? Něco po nás chceš ?? Tak si to udělej sám. Takovéto lidi tu asi nikdo nechce..
A ještě k tématu CS 1.6 je stará hra takže je zbytečnost na ní dělat nějakej portal..
A ještě k tématu CS 1.6 je stará hra takže je zbytečnost na ní dělat nějakej portal..
Ty tvoje varianty jsou k ničemu. Jde vidět, že ses hodně inspiroval jinde. Píšeš, abychom zde nedávaly blbosti a přitom je sem dáváš ty sám. Nikdo nemá zájem vymýšlet za tebe název tvého "blogísku", kde si budeš učůrávat z toho kolik jsi dal "killů". A co víc ještě se chováš arogantně.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Když je tvůj tak si vlastní název vymysli a jestli to nedokážeš tak se na to ... 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To už je na Lock, prosím!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3708
-
od Kogaku