Dobrý den
Potřebuju poradit mám nový pc a když zapojím do nšj extrní disk tak furt chce abych ho z formátoval.
A to já nechci mám už na něj data v jinem pc či noteboku nebo na tv jde v pohodě jen tu pc miho chce z formátovat
jde to nějak udělat aby semi disk v pc normálně načetl bez nabídky formátu.
Pc ni nabízí formát externího disku
Re: Pc ni nabízí formát externího disku
Koukni na viewtopic.php?f=62&t=105703, jestli tam náhodou nebude něco, co by ti pomohlo; a pokud ti rady tam uvedené nepomohou, pokračuj zase tady.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ta rada odpojit disk a restart pc a znovu zapojit nepomohla v jinem pc nebo zařízení disk funguje normálně.
-
- Pohlaví:
Trošku kostrbaté, ale nic jiného mne nenapadá. Připojil bych to tam, kde to funguje a ta data stáhl. Následně na novém PC naformátoval a potom ta data vrátil zpět.
Ještě jedna, i když dost nepravděpodobná možnost – není ten disk náhodou naformátovaný na exFAT a ten počítač, který ho nepřečte, má iXPéčka? V tom případě by pomohla aktualizace http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... x?id=19364
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1966
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3189
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3244
-
od sabrik