Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku
-
- Pohlaví:
Re: Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku
Taky to nějak přehodnotím, 3,4 stovky nejsou až tak mnoho, ale 2 by bylo méně. V pondělí kyslíkovi zavolám.
akem: to já vím, ale cenovka by se mohla zastavit na nějakých dvou korunách do všech sítí a kačku za sms a jsem spokojený. Tohle je podle mě ještě reálné.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Já ještě počkám jak se situace bude vyvíjet minimálně do konce léta. Ten 24 měsíční úvazek má jeden jediný cíl. V létě by už měli začít fungovat virtualové a toho se naše svatá trojice bojí, proto si chtějí ještě na poslední chvíli uvázat co nejvíce oveček... pak to bude mít virtuál mnohem těžší, když lidi podepíšou tyto smlouvy...
TESCO
COOP
a pravděpodobně jich bude ještě víc a je tu ještě aukce, kde jde hlavně o data a to je pro mě nejzajímavější.
Proto bych všem kdo uvažují o nových tarifech doporučil, počkat minimálně do léta.
Pak je tu do budoucna ještě možnost využití zahraničního operátora :)
Evropská unie chce do polovičky roku 2014 snížit roamingové poplatky na minimum a tak by si člověk mohl vzít tarif třeba z Rakouska a v klidu ho za lepších podmínek používat i u nás :)
http://www.lupa.cz/clanky/evropsky-roaming-2-0/
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2013 16:26) ---
Ten T-mobile mě vždy rozesměje „Tarifní zvýhodnění jsme připravovali již delší dobu v reakci na přání našich zákazníků a jsme přesvědčeni, že přinášíme nabídku nejlépe pokrývající jejich potřeby. Například zákazníkům v nižších tarifech přinášíme mnohem více volných minut a SMS do všech sítí. Převádíme také nevyčerpané jednotky do příštího období.“
TESCO
COOP
a pravděpodobně jich bude ještě víc a je tu ještě aukce, kde jde hlavně o data a to je pro mě nejzajímavější.
Proto bych všem kdo uvažují o nových tarifech doporučil, počkat minimálně do léta.
Pak je tu do budoucna ještě možnost využití zahraničního operátora :)
Evropská unie chce do polovičky roku 2014 snížit roamingové poplatky na minimum a tak by si člověk mohl vzít tarif třeba z Rakouska a v klidu ho za lepších podmínek používat i u nás :)
http://www.lupa.cz/clanky/evropsky-roaming-2-0/
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2013 16:26) ---
Ten T-mobile mě vždy rozesměje „Tarifní zvýhodnění jsme připravovali již delší dobu v reakci na přání našich zákazníků a jsme přesvědčeni, že přinášíme nabídku nejlépe pokrývající jejich potřeby. Například zákazníkům v nižších tarifech přinášíme mnohem více volných minut a SMS do všech sítí. Převádíme také nevyčerpané jednotky do příštího období.“
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4364
-