To byla ´60 léta a dobrou knihu Pýcha moci o tom napsal senátor J. William Fulbright. Tenkrát byl boj o prvenství na měsíci.
Teorií je mnoho, ale jsou i seriózní vědci kteří přistání na měsíci nevěří.
J. William Fulbright ve své knize popisuje ten zápas mezi východem a západem.
Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vesmír & Paranormální jevy
Jsem moc líný abych to četl celé, přečetl jsem si první 4 stránky. Vyjádřím se v jednom příspěvku, abych si nehonil příspěvky
Na vesmír, který se neustále roztahuje věřím, věřím taky, že tu nejsme sami a taky věřím na paranormální jevy. Jinak opět další téma, které se chytne spíš te starší školy :p (nic proti)
Nevím jestli to tu už bylo, ale co třeba paranormal activity?

divine » Dnes, 18:22
Znáte nějaký dobrý film o paranormálních jevech?

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Když už se to přejmenovalo na paranormální jevy 
Teď jsem náhodou našel toto šokující video. Z popisku
ok so i was just editing my latest montage and this huge spider came out, so i sprayed it and killed it, then this fricken alien worm came out of it!!!
volně přeloženo - editoval jsem jedno video a najednou jsem uviděl obrosvského pavouka. posprejoval jsem ho, zabil a najednou z něj vylezl hnusnej velkej červ !
Má někdo k tomu nějaké vysvětlení ?

Teď jsem náhodou našel toto šokující video. Z popisku
ok so i was just editing my latest montage and this huge spider came out, so i sprayed it and killed it, then this fricken alien worm came out of it!!!
volně přeloženo - editoval jsem jedno video a najednou jsem uviděl obrosvského pavouka. posprejoval jsem ho, zabil a najednou z něj vylezl hnusnej velkej červ !
Má někdo k tomu nějaké vysvětlení ?

a to je duše pavouka
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Duše to byť nemůže(z toho pavouka). Jelikož je 10x menší než koneček u vlasu.
Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2
-
- Pohlaví:
Wordstar14 píše:Vyssie dimenzie su nieco, kvoli comu sa oplati zaoberat niecim comu sa hovori bozska podstata. Mi ako civilizacia sme pravdepodobne jedinou, ktoru nas stvoritel obdaril vzacnym darom tvoriveho emocneho potencialu, ktory je neoddelitelnou sucastou bozskej podstaty. Mi ju nazyvame "dusa". To je uskutocnenim stvoritelova slubu:
"Stvorim cloveka k obrazu svojmu".
Clovek by mal tento dar pouzit nesobecky k prospechu tych potrebnych.
4D nieje to co si kazdy mysli (cas), ale predstavuje jednotne vedomie. Presun do 4D je pre cele ludstvo zrejme nevyhnutny. Ak take nieco dosiahneme, budeme mat schopnost konverzovat s ludmi ktori davno odisli a tiez aj s tymi, ktori prichadzaju.
Potvrdi sa, ze to, comu hovorime "snivanie" je len inou (virtualnou) formou skutocnosti. Budeme mat schopnost sa premiestnovat na rozne miesta planety bez nutnosti pouzit akekolvek dopravne prostriedky.
Mno...
Nemyslím si že by se na slovensku psalo MI. http://slovnik.azet.sk/pravopis/?q=my
Z toho je vidět že tě stvořitel moc neobdařil.
Jestli stvořil člověka k obrazu svému, tak se mu to hezky vymklo, a nebo byl pěkná ku....
4D neboli čtyři rozměry si nejlépe představí matematici, protože klidně zvládají rozměrů i 8. Jen to jaksi nejde jednoduše namalovat.
S lidmi co přicházejí a odcházejí nejraději komunikuji v hospodě.
A až zase budeš blábolit o cestování, zkus si přečíst Tuláka po hvězdách od Jacka Londona.
Adys301: To je normálka. Neznáš Goa'uldi?
Naposledy upravil(a) X dne 22 kvě 2013 22:17, celkem upraveno 1 x.
- unnamedic
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
gladomen píše:Duše to byť nemůže(z toho pavouka). Jelikož je 10x menší než koneček u vlasu.
Je to strunovec, dostává se do těla oběti pomocí nakažene vody.
Základní Deska: GIGABYTE GA-990FXA-UD3 Revize 1.0
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd.
Ty ani netusis, preco tak pisem a ani to nikdy vediet nebudes. Ja ti to totiz sam dobrovolne neprezradim. Doporucujem si nieco nastudovat o galaktickej historii aby si si nahodou nemyslel, ze civilizacia (ta nasa) je jedina a vzdy bola.
Ty ani netusis, preco tak pisem a ani to nikdy vediet nebudes. Ja ti to totiz sam dobrovolne neprezradim. Doporucujem si nieco nastudovat o galaktickej historii aby si si nahodou nemyslel, ze civilizacia (ta nasa) je jedina a vzdy bola.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
warcraftan píše:divine » Dnes, 18:22
Znáte nějaký dobrý film o paranormálních jevech?
To jsem viděl. Ale kouknul bych na něco podložené skutečnou událostí. Třeba nějaký zajímavý dokument.
K tomu bohu atd. - Myslím, že pro něho není ve vesmíru místo. Věda dnes, myslím, dokáže vznik vesmíru vysvětlit do zlomku sekundy po velkém třesku. Stovky náboženských a sektářských směrů vypovídají hlavně o tom, že v tomhle - otázka boha - lidé opravdu nemají jasno... -a jen pokračují v tradici přebíranou po svých předcích, kteří si mnohé - vzhledem k nedostatečným znalostem - vysvětlovali pomocí nadpřirozené bytosti, tj. Boha... A to nepočítám nepřeberné filosofické teorie, kterých je snad ještě více. Ps: ale možná je vše jen sen "boha", jemuž se zdá, že je vším myslitelným; a někdy i nemyslitelným...
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”