Prosím o Pomoc - Keplerovy zákony.
Re: Prosím o Pomoc - Keplerovy zákony.
Takže jsem to dneska odevzdal, trochu poupravené. Uvidím co z toho bude, téma prozatím nechám otevřené a pak se "pochlubím" s výsledkem. Jinak děkuji všem za názory a pomoc :)
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
Držím Ti Palce - všechny čtyři 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Já držím palce tvému učiteli. Snad zabloudí na toto fórum.
2ITCrowd: Ale tomu vůbec nevěřím, to patří do kategorie zázraků 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Nemysli si. Sice to moc nechápu, ale dnes školy fungují jinak. Dcera si třeba píše s učiteli na xichtí knize. Mě nenapadá jediný důvod proč já bych měl ve svém dětství něco takového dělat. A jestli učitele baví počítače, třeba sem tam zabloudí i na toto fórum.
Dneska jsou úplně jiné poměry. Za mých mladých let jsme měli z učitelů na základce a z velké části i na střední respekt, změna přišla na "vejšce", kde jsme pro většinu (a to i docentů, profesorů atd!!) byli "kolegové" a jednali s námi jako rovný s rovným.
Dneska, pokud mohu soudit přes svého syna (už je taky "hotový", je mu 25), na základce a potažmo většinou i na střední se učitelé dětí bojí - hlavně se pak bojí jejich rodičů - podle toho to pak na těchto školách vypadá, na "vejšce" pak - ne vždy - jsou studenti jen póvl, který možná dostuduje z milosti jejich vyučujících. To jsou mé dojmy ze studijních časů mého syna.
Ale možná jsem jen mrzoutský dědek, kterému se stejně nikdo nezavděčí
PS: Sorry za OT, tohle už s Keplerem nemá nic společného
Dneska, pokud mohu soudit přes svého syna (už je taky "hotový", je mu 25), na základce a potažmo většinou i na střední se učitelé dětí bojí - hlavně se pak bojí jejich rodičů - podle toho to pak na těchto školách vypadá, na "vejšce" pak - ne vždy - jsou studenti jen póvl, který možná dostuduje z milosti jejich vyučujících. To jsou mé dojmy ze studijních časů mého syna.
Ale možná jsem jen mrzoutský dědek, kterému se stejně nikdo nezavděčí

PS: Sorry za OT, tohle už s Keplerem nemá nic společného

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20417
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09