Koupit tuhle sestavu na Aukru nebo ne? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

VaclavCZ
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Koupit tuhle sestavu na Aukru nebo ne?  Vyřešeno

Příspěvekod VaclavCZ » 09 čer 2013 13:48

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, http://pocitace.aukro.cz/herni-pc-trini ... 87566.html , chci si koupit tento počítač, ale Aukru moc nevěřím... nemám moc peníze mám jenom 10 000 Kč (na počítač), z toho budu muset koupit ještě monitor.
Stránka vypadá slušně a jsou tam i pozitivní komentáře, mám do toho jít nebo se na to vykašlat. Mě se to moc nezdá... už jsem na Aukru jednou naletěl a 8000 se mi tam dát nechce. Šli by jste do toho vy? Děkuji...

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Aukro

Příspěvekod memphisto » 09 čer 2013 13:54

Vůbec. Ruce pryč od toho. Naprosto sřot komponenty za přestřelenou cenu. Na Aukru bych si nikdy hotový komp nekoupil. Počkej až někdo navrhne lepší sestavu zda a budeš to mít 100x lepší. Ty z Aukra stojí za prd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

VaclavCZ
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Koupit tuhle sestavu na Aukru nebo ne?

Příspěvekod VaclavCZ » 09 čer 2013 13:56

Dobře děkuji... nejdu do toho, taky jsem si to myslel

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2013 13:58) ---

Nechci zakládat nové téma, ale mohl by jste mi někdo navrhnout, na CZC.CZ sestavu do 7000, aby byla herní, nebo poradili, jak ji sestavit? Děkuji

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 09 čer 2013 14:01

Zas tak přestřelená cena to není, ale rozhodně to není herní PC...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 09 čer 2013 18:15

Je mi líto, ale nové téma budeš muset založit. Nebo si opravdu myslíš, že ti někdo navrhne sestavu na dotaz "Koupit tuhle sestavu na Aukru nebo ne?" položený v sekci Vše ostatní ?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”