Zkušenosti s čističkou vzduchu.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkušenosti s čističkou vzduchu.
Vím, že to sem až tak nepatří,ale dal jsem tenhle dotaz i na spřátelené Diskusní fórum a tam zase není taková návštěvnost a jinde nechodím.Tak kdyby někdo pomohl.Mám takový problém.Od té doby co topím v krbových kamnech se mě zvýšila prašnost v bytě.Začal hledat možné řešení pomocí čističky vzduchu.Moc z toho ale moudrý nejsem.Nepotřebuji/vyloženě nechci/nějaké zvlhčování,ionizování je mi celkem fuk.Hlavně mi jde o omezení prašnosti.Pokud jsem pochytil, někdo psal,že pomáhá,někdo , že je to skoro stejné.Navíc jsem narazil na plazmové a s ventilátorem.To jsem taky nenašel která je lepší na ten prach,jestli vůbec.Tak bych rád kdyby se někdo podělil o zkušenosti.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zkušenosti s čističkou vzduchu.
Moc s nimi zkušenosti nemám, ale troufám si říct, že ty plazmou budou pouze na ionizaci vzduchu. Nedovedu si reálně představit, jak by se plazmou zachycovaly pevné částice. Jedině přes soustavu filtrů...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No např. TADY píšou, že je na vše a hlavně nemá ventilátor,čímž nedělá hluk.Ovšem nějak se mi tomu nechce věřit, že je to /na ten prach/ účinný.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Je to taky ionizátor.
Kdysi jsme ho měli doma. Nějakou účinnost opravdu měl. Prach se v okolí ionizátoru usadil na zdech a blízkých předmětech. Dvakrát ročně jsme museli malovat.
Podobný efekt mělo vysoké napětí ve starých CRT televizorech, uvnitř bylo nalapáno velké množství prachu.
Kdysi jsme ho měli doma. Nějakou účinnost opravdu měl. Prach se v okolí ionizátoru usadil na zdech a blízkých předmětech. Dvakrát ročně jsme museli malovat.
Podobný efekt mělo vysoké napětí ve starých CRT televizorech, uvnitř bylo nalapáno velké množství prachu.
Zdravím, je to staré téma, ale zajímaloby mě jak to dopadlo. Já také přemýšlím o nějaké čističce. Našel jsem si firmu Activtek http://www.activtek.cz
Nemá někdo zkušenost? předem díky
Nemá někdo zkušenost? předem díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2881
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4043
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 0
- 2057
-
od Acey