Myslím, že by Tomina pomohl, ten je přes ty telefony Zkus ho kontaktovat.
Druhá možnost samozřejmě je ho dát do servisu (ale to už je cesta za peníze )
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Hledáme hru nejlépe se zvířaty aby bylo možné hrát online PC a telefon. Nevíte někdo o něčem?
Ideálně něco spíše kooperačního popřípadě kompetetivní bez PVP.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Nedaří se nainstalovat aktualizace "2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2" které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli "Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.
Dobrý den, zkoušel jsem se dostat do nouzového režimu se sítí a když jsem se dostal do Windows Recovery Environment tak mi nešla ani klávesnice ani myš. To by mělo být způsobeno aktualizací windows 11, a to KB5066835. Byla již vydána opravná...
Poslední příspěvek
Děkuji moc, tohle je nad moje možnosti, ještě pohledám na netu, jestli se s tím ještě někdo setkal, snad to dá do pořádku sám Microsoft.