Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics
Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics
le cygne electronics ani nevim co je to za firmu ale mam stary kazetak s cd a radiem od le cygne electronics na kterem je nutna generalka laseru ale nevim kdo by to udelal je pravda ze ta firma jeste existuje ale to radio s cd asi uz ne a i kdybych mel kupovat novy chtel bych opet stejny styl protoze zesilovac nezpozduje. Pokud nikdo nevite kde jsou na to opravny zajima mne zda se takovy komplet da koupit hlavne aby zesilovac nezpozdoval jako na vezi Samsung a aby mel CD Radio kazetak a karaoke vstup. Kdybych to dal do opravny myslite ze by laser opravily CD přeskakují zejména na začátku 1 a trochu druhá skladba.
-
- Pohlaví:
Re: Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics
Tenhle krám by měli opravit v každém servisu. le cygne electronics ale nic nevyrábí, ta si to nechá někde vyrobit a dá tam svoji značku. Tohle může být třeba čínský anebo korejský výrobek.
Re: Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics
nakonec jsem nasel na desce cd přehrávače někde uprostřed trimr a ten jsem dal přesně na prostředek a je tam jeste soustava tří trimrů které jsem musel tez opravit zatím cédéčko vubec neskáče uvidím jak se tobude vyvýjet dál. Je to dobrá pixla je stará 18 let a kompletně funkční
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 6929
-
od MaximusPatterson
Zobrazit poslední příspěvek
17 kvě 2025 15:41