Avast mi zpomaluje PC
Avast mi zpomaluje PC
Čau lidi mám tady takovej problém od tý doby co jsem aktualizoval avast na verzi 8 tak se mi načítá PC třeba 15 min. pokud začnu něco dělat dřív tak to začne zamrzávat. Např kliknu na mozzilu a otevře se třeba až po 3 minutách nebo mi mizí uplně ikony(cca po 10 s. se zase objeví) a tak. Nějaká rada co stím dělat? Avast se mi moc odinstalovávat nechce ale pokud jiný řešení není tak tam asi hodim NOD32.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avast mi zpomaluje PC
Určitě bych antivir nejdříve odinstaloval, abych si byl jistý, že je to díky němu.
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
No já si myslim že je to díky němu protože když ho vypnu tak je vše OK ale tak skusím to
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
Není nic jednoduššího, něž zkusit jiný antivir. 

No to je mi jasný ale já ho mám ješte zaplacenýho na 93 dní a proto se mi ho nechce odstranovat
Mě se stávalo skoro to samé. Stačilo odinstalovat Avast a najít nějaký lepší antivirus :).
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak poznáš,že je lepší?V první řadě kvalitní firewall.
Načítaní PC se ted o hodně zrychlylo ale pořád musím cca 5 min. čekat než můžu začít něco dělat. Nevíte někdo čím to ješte může být? Asi to bylo taky antivirem PC sice nabíhá rychleji ale pořád musí být nějaký problém, a já už vážne nevím co stím. Asi to ješte projedu Ccleanerem a defragmentuju disky, nic jiného už mě nenapadá pokud by měl ještě někdo nějakou radu tak napište PLS
Log z HJT do příslušné sekce.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě si stáhni CrystalDiskInfo. Úpravy -> Kopírovat a Ctrl+V sem vlož log.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”