propojení notebook-->TV
-
lubos.stefan
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
propojení notebook-->TV
Mám taký problém..koupil jsem si jakýsi konvertor.. =z s-video na cinch a pak mám ještě cinch na scart..přes pc to jde napojit v poho..ale já bych tam chtěl mít notebook...a to je problém...mám Pavilion dv6105ea a když to zapojím,tak nic...černá obrazovka..zkoušel jsem i podle manuálu přepínat obrazovky,ale nic...Jinak notebook maká na 60Hz a níž to nejde!!Leda tak max na 120Hz..
Myslíte že je to tím??

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:

- Stav:
Pokud to z PC chodí a z notebooku ne, viděl bych problém v notebooku: jedna věc je přepínání obrazovek - tj. aktivní je displej notebooku / aktivní je VGA výstup notebooku / aktivní je oboje, druhá věc je aktivace s-video výstupu z notebooku. Pokud říkám něco, co jsi už vyzkoušel, zkus se tvářit, jako bych tu nebyl 
Nevim,nevim,ale myslim,ze S-Video vystup je aktivni stale.Alespon u me-nemam na TV S-Video,takze z notebooku S-Video do SCART redukce a tu pichnu do tv.Pak uz jen zvolit ten spravny kanal na tv (to asi delas,kdyz ti to z pc funguje)a prepnu zobrazeni pouze na externi obrazovku (obraz na displeji i tv dohromady mi jde taky,ale kupodivu pouze cernobile na tv).
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Daywalker, potřebuješ jít do TV přes redukci S-VHS>kompozitní video, její praktické zapojení se na tomto fóru řešilo mnohokrát. Použij funkce hledání a jistě uspěješ.
ad 2) je potřeba propojit kablíkem audio OUT na notesu s audio IN na TV, nejspíš přes skart. Dají se koupit redukce cinch audio, cinch video, S-VHS>SCART
lubos.stefan, ptáš se jestli je to frekvencí, pak ti odpovím, že není. Tvůj problém by mohl být zakopaný v BIOSu, respektive v povolení/zakázání S-VHS výstupu.
ad 2) je potřeba propojit kablíkem audio OUT na notesu s audio IN na TV, nejspíš přes skart. Dají se koupit redukce cinch audio, cinch video, S-VHS>SCART
lubos.stefan, ptáš se jestli je to frekvencí, pak ti odpovím, že není. Tvůj problém by mohl být zakopaný v BIOSu, respektive v povolení/zakázání S-VHS výstupu.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3482
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01