Dobře, risknu to a koupím raději o číslo větší. Kdyby byl nějaký problém, využiju 14-ti denní záruku vrácení peněz Kupuju ty tvoje - Rollerblade Spark 6 Díky.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Rollerblady určitě nebudou špatnou volbou, ale já jezdím na bruslích od značky Tempish (reklamni_spam) a nemůžu si stěžovat, především cenově je to tady někde úplně jinde.
Otvírat 4 roky staré téma je opravdu paráda. Ale díky
Mod: Zámek, prosím. Dík.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Představ si, že vím... Bohužel ale toto téma zamknout nemohu - má totiž fajfku bez zámku ... Zamknout to může leda moderátor!