Pochlubte se svými Plakáty! - výstava
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pochlubte se svými Plakáty! - výstava
"Prototyp" plakátu, co můj nevlastní bratr nakreslil a já doplnil textem a plakátově vytisknul z 16ks A4. Na vlastní akci, co jsem pořádal jsem plakáty už nelepi, ale vytisknul na příslušný formát.
Velký úspěch měly poštovní známky s motivem plakátu, co jsem v rámci akce rozdával.
Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 14 lis 2013 23:46, celkem upraveno 3 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Samozřejmě s povolením 

Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Myslíš, že by to povolilo i Tesco? Teď tam mají takové stojany s BF4 a nebylo by na škodu si aspoň jeden vzít domů, aby mi kámoš záviděl. Samožřejmě, až jim ta akce skončí. 

Samozřejmě vše legálně
a díky ! 

Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”