Minulý týden jsem tam klukovi poslal zazipovanou hru (cca 16MB). On si ji chtěl asi za tři dny stáhnout, ale už tam nebyla. Údajně byla stažena, ale byl k tomu asi 10-i místný kód a ten jsme znali jen my dva a ta úschovna. Buďto to stáhli tam, anebo se někdo klukovi hrabe v majlový schránce. Anebo mně. To mne trochu děsí.
Úschovna - posílání dat Vyřešeno
-
guest
- Pohlaví:

Úschovna - posílání dat Vyřešeno
Máte někdo zkušenost s Úschovnou? http://www.uschovna.cz/
Minulý týden jsem tam klukovi poslal zazipovanou hru (cca 16MB). On si ji chtěl asi za tři dny stáhnout, ale už tam nebyla. Údajně byla stažena, ale byl k tomu asi 10-i místný kód a ten jsme znali jen my dva a ta úschovna. Buďto to stáhli tam, anebo se někdo klukovi hrabe v majlový schránce. Anebo mně. To mne trochu děsí.
-
neznamynic
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
No ja bez problemu posilam pres uschovnu 50MB soubory a vzdy byly v pohode, jen nekdy se mi stalo, ze mi treba 3 pdf soubory "narval" do jednoho to pak byly necitelne, ale predani dat vzdy v pohode. Pokud se nepletu, mel ti dojit info mail o prevzeti zasilky (pokud jsi kontaktni mail vyplnil). Je taky dobre archivy heslovat a nepojmenovavat je nejak okate - co by porusovalo autorske prava.
-
guest
- Pohlaví:

O.K. Už jsem dohledal chybu. Doplatil jsem na to, že jsem něco posílal debilovi. On když dostal upozornění, tak začal stahovat, ale potom to přerušil /to mi ale neřekl/ a tím to bylo vyhodnoceno jako stažený. Asi za dva dny mi napsal, že to stáhnout nejde, protože to tam není. Tak jsem zjišťoval, kam se to podělo a v Úschovně jsem se teď jako debil omlouval.
-
neznamynic
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Nejhorší srážka je s debilem, který si myslí, že je inteligent ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
edisk
Úschovnu už dlouho nepoužívám. Ne snad, že bych s ní měl špatné zkušenosti, ale zalíbil se mi edisk – při registraci (zdarma) mi tam data zůstávají uložená, mohu je spravovat, uložit mohu až 250MB / max. velikost jednoho souboru 100MB.
Omezení je pouze v tom, že pokud se nepřihlásím 2 měsíce k účtu, je smazán účet i data.
Omezení je pouze v tom, že pokud se nepřihlásím 2 měsíce k účtu, je smazán účet i data.
-
guest
- Pohlaví:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”