nechápu, jak tohle může bejt momentálně jedno z nejaktivnějších témat.. napište mu už konečně někdo, co chce slyšet
kup si tohle http://motorky.bazos.cz/inzerat/3011690 ... -FAZER.php
policajti si ničeho nevšimnou - necháš si jí přiškrtit na 1kw, jezdit v zimě je na ní nejlepší.. klidně v tričku, to vydržíš..
Výběr motorky - Am Vyřešeno
Re: Výběr motorky - Am
Já už mám dávno to co chci :)
Teď už tu jen řešíme další věci...
Krom toho by to pak neprošlo STKčkem, můžeš škrtit max na polovinu.
Teď už tu jen řešíme další věci...
Krom toho by to pak neprošlo STKčkem, můžeš škrtit max na polovinu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr motorky - Am Vyřešeno
Jelikož již máš, co chceš a řeší se jen "další věci", téma označuji jako vyřešené a ponechávám odemčené k další diskusi zúčastněných.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Re: Výběr motorky - Am
Ještě se k tomu naposledy vyjádřím:
"Snažíme se tě od toho odradit, protože to je rozumná rada.
Určitě si nemůžeš nechat vystavit papír že to je jakoby přestavený. Ale asi si teda můžeš nechat vystavit papír že to je opravdu přestavený, za což teda pochopitelně budeš muset zaplatit.
Nevim co je na tom pravdy, ale když to LaB píše, tak to asi půjde."
Vtip je v tom, že ze servisu to není "JAKOBY UPRAVENÝ", ale opravdu upravený tak, aby to vyhovovalo všem zákonům. Žádnej autorizák to na "JAKOBY" papír nevystaví!
"Kecáš blbosti. TZR 50 je dobrá volba, až se rozjezdíš, dáš tam 80 cc válec a pojede to stejně jak 4T 125 ccm."
Někdy se zamýšlím nad tím, proč se každej druhej čech snaží všechno "ojebat". Nehledě na to, že ti na to při první kontrole přijdou...
Špantě jsem vložil citace, omlouvám se...
"Snažíme se tě od toho odradit, protože to je rozumná rada.
Určitě si nemůžeš nechat vystavit papír že to je jakoby přestavený. Ale asi si teda můžeš nechat vystavit papír že to je opravdu přestavený, za což teda pochopitelně budeš muset zaplatit.
Nevim co je na tom pravdy, ale když to LaB píše, tak to asi půjde."
Vtip je v tom, že ze servisu to není "JAKOBY UPRAVENÝ", ale opravdu upravený tak, aby to vyhovovalo všem zákonům. Žádnej autorizák to na "JAKOBY" papír nevystaví!
"Kecáš blbosti. TZR 50 je dobrá volba, až se rozjezdíš, dáš tam 80 cc válec a pojede to stejně jak 4T 125 ccm."
Někdy se zamýšlím nad tím, proč se každej druhej čech snaží všechno "ojebat". Nehledě na to, že ti na to při první kontrole přijdou...
Špantě jsem vložil citace, omlouvám se...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3266
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30