Ahojte prosím mohol by mi niekdo povedať či sú programi ako napríklad Balíček zprostředkovatele služby Microsoft Base Smart Card Cryptographic Service,
Windows Management Framework Core alebo Realtek High audio definition potrebné ? chcem aby mi išiel rýchlejšie pc
nepotrebné programi ?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nepotrebné programi ?
Vítej na PC-Help.
Na tohle radši nesahej. Jsou to důležité služby potřebné k chodu systému.
Takhle ti rychleji PC nepoběží. Jestli tvůj profil nelže, a máš 1GB RAM s Atomem, pak tedy nevím. Defragmentaci jsi zkoušel? Co pročištění CCleanerem?
Na tohle radši nesahej. Jsou to důležité služby potřebné k chodu systému.
Takhle ti rychleji PC nepoběží. Jestli tvůj profil nelže, a máš 1GB RAM s Atomem, pak tedy nevím. Defragmentaci jsi zkoušel? Co pročištění CCleanerem?
dakujem za radu a CCleaner si nebudem stahovať mám už Advanced system care a razer :)
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na ASC pozor! Starší verze (ty prvotní) byly OK, teď to dělá binec. Každé tyto komerční 'cleanery' ještě více ubližují, než pomáhají. Já osobně bych fungoval JEDINĚ na CCleaneru se vší opatrností a systémovým defragem popř. Defragglerem. Pokud nejsou větší problémy, tak to stačí. Pokud jsou, tak MBAM a ATF Cleaner. Jestliže stále nic, pak log do HJT sekce. Ale s tím NTB si opravdu už moc nepomůžeš.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”