Cs lidi potřebuju s něčím pomoct chci začít na youtube nahrávat nějaká svá videa vlogy hry atd diť to znáte no a potřebuju poradit jak je to vlastně s těma licencema k hrám na jejich nahrávání a sdílení kde si mohu sehnat nahrávací licenci k hrám jako je Call of duty, GTA, Saints row, Deus ex, atd a doporučit nějakej veb kde se to dá sehnat a kde jsou napsaný hry které lze nahrávat bez toho abych musel shánět licenci u kterých to už autor povolil pro všechny hodlám to natáčet tím stylem že budu hrát a do toho něco kecat k té hře výbavu už na to mám pořízenou chybí my vlastně už jen bližší info o těch licencích.
díky za každou slušnou odpověď která by my pomohla
Licence a nahrávání na youtube jak to s tím vlastně je ?
Re: Licence a nahrávání na youtube jak to s tím vlastně je ?
myslím že licenciu na hranie a natáčanie GRA,MC,CS 1.6 a tak netreba. len na hudbu čo použiješ vo videu ale možeš aj z youtube knižnice alebo nejakú free hudbu a tak svoje zostrihy a tak.
no něco jsem si o tom četl třeba GTA SA a minecraft licenci nepotřebuju ale třeba když hra bude od společnosti jako Ubisoft a Activision aby nebyly problémy víš jinak free hudbu nějakou mam a vim že třeba v gta kvůli tomu musím mnět vypnute radio
Ano to hej hudbu radšej vypýnaj v hrách ak porušuje autorské práva. no ak na nejaké hry treba právo tak si ho musíš zohnať
U her, kde máš zaplacenou plnou verzi automaticky kupuješ i práva hru používat. Pokud je hra beta, pak nastává problém, protože u bety souhlasíš v licenční smlouvě, že nebudeš nahrávat záznam.
Děkuju za vaše názory a rady. 

SamerLP píše:Ano to hej hudbu radšej vypýnaj v hrách ak porušuje autorské práva. no ak na nejaké hry treba právo tak si ho musíš zohnať
no to vím že si ta práva budu muset sehnat ale KDE KDE to je ta otázka protože když si napíšeš na google např kontakt na autora hry té a té a vyběhne ti tam seznam lidí kteří se na tom podílely a email nebo telefon tam na ně není a hlavně kolikrát nenajdeš kdo je plným majitelem práv na hru koho přesně máš kontaktovat tak si myslím že musí existovat nějaký universální web na pořízení těchto licencí a web kde je seznam her u kterých je free licence na natáčení ale právě se tu ptám jestly nějaký taký web neznáte pls
Naposledy upravil(a) KoumyyCZ dne 25 led 2014 21:09, celkem upraveno 1 x.
ako písal hore kolega ak máš tu hru kúpenú automaticky máš aj licenciu na natáčanie tej hry
cervcek píše:U her, kde máš zaplacenou plnou verzi automaticky kupuješ i práva hru používat. Pokud je hra beta, pak nastává problém, protože u bety souhlasíš v licenční smlouvě, že nebudeš nahrávat záznam.
Díky to my celkem pomohlo to že když mám koupenou hru tak kní mám rovnou i licenci na pořizování záběrů to jsem nevěděl ale stejně si myslím že u všech her to tak uplně není že přece nějaký povolení od společnosti která hru vyvíjela musím mnět kvůli GOOGLU
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se zeptáš přímo na YT, dozvíš se to bez úvodních slůvek Myslím, že ...., případně Někdo mi říkal, že .....
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Že........ Co že........ ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 09:57) ---
Mužete psát dál rady a tipi téma pořád sleduju
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 09:57) ---
Mužete psát dál rady a tipi téma pořád sleduju

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6653
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5582