Já úplně čumím co je na světě za ubožáky, kteří si neváží práce jiných. Tady si mladej kluk sám vydělává na počítač a vy ho zesměšníte a pošpiníte.
Něco vám vy chytráci povím. Brzy mi bude 59 let a poslední věc kterou jsem kdy od rodičů dostal byly v roce 1970 běžky - od Ježíška.
To mi bylo tak 15 let a od té doby jsem se staral sám o sebe. Nikdy jsem si od rodičů nepůjčil ani dvacku, ale to vy asi nepochopíte.
Zajímavý příběh mladého podnikatele. Vyřešeno
Re: Zajímavý příběh mladého podnikatele.
tomasosi: Promiň moji reakci: Až dospěješ, pochopíš 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Alza ma reklamu
Ale kluk ma stesti, ze u nej nebyli hygienici a jeste mnohem vetsi stesti, ze nikdo neprisel s tim, ze by mu po tech krizalach bylo napriklad spatne. Protoze to by byl takovy prusvih, ze by pocitac od Alzy uz nikoho nezajimal a letaly by podstatne vetsi castky.
Ono prodavat potraviny neni zase tak jednoduche jak to podle clanku na internetu vypada.
Ale kluk ma stesti, ze u nej nebyli hygienici a jeste mnohem vetsi stesti, ze nikdo neprisel s tim, ze by mu po tech krizalach bylo napriklad spatne. Protoze to by byl takovy prusvih, ze by pocitac od Alzy uz nikoho nezajimal a letaly by podstatne vetsi castky.
Ono prodavat potraviny neni zase tak jednoduche jak to podle clanku na internetu vypada.
petr22: Nepředjímej něco, co nevíš a co on klidně mohl mít ošéfované 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ja chces osefovat to, ze nejaky vykuk poda trestni oznameni ze mu bylo spatne po tvych krizalach? Coz se hodne spatne dokazuje ze neni pravda a muze to zpusobit tobe jako prodejci znacne problemy vcetne dalsi reportaze v TV. A tenhle narod, ktery mel minule sveho hrdinu zacne pro tehoz chystat sibenici.
Potraviny jsou snad to nejhorsi co lze prodavat z hlediska splneni norem. Idealni svet je ten, ve kterem si lidi kupuji krizaly a prodejce si tak vydela. Bohuzel svet neni idealni a staci jeden jediny clovek aby byl obrovsky prusvih. A pak je treba predkladat ruzne orazitkovane papiry.
Potraviny jsou snad to nejhorsi co lze prodavat z hlediska splneni norem. Idealni svet je ten, ve kterem si lidi kupuji krizaly a prodejce si tak vydela. Bohuzel svet neni idealni a staci jeden jediny clovek aby byl obrovsky prusvih. A pak je treba predkladat ruzne orazitkovane papiry.
-
- Pohlaví:
Tak jste pěkně a přímo česky pomluvili slušného kluka. Tak si na to svoje masírování ega založte vlastní téma!
Co vy jste za burany namyšlený?
Co vy jste za burany namyšlený?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”