Protože hra má problémy s kompatibilitou v systémech od Windows Vista a víš.
Hlavně za to může překopání ovladačů zvokových karet, ale těch problémů je víc.
Tohle však vyřešil Brchi z thearchifamily svým nástrojem zvaným VCStarter, který je už ve verzi 1.5.1.
Zde je odkaz a je tam i český návod: vcstarter_v1.5.1.rar.
Alr ještě je tady sůležitá informace - VCStarter pracuje pouze s nejnovější verzí hry - 1.60!
Vietcong Čeština
Re: Vietcong Čeština
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Prosím prosím, jak tu češtinu mám rozchodit? Kam mám ty soubory od tuxe nahrát?
Zazálohuješ původní soubory, ty dva pak vložíš do složky Vietcong, přejmenuješ je na ty dva původní.
(záleží, v jakým jazyce máš hru, název herních souborů VC je vietcong_zeme_obsah.cbf, měníš jen tu zemi, např. z cz na en)
(záleží, v jakým jazyce máš hru, název herních souborů VC je vietcong_zeme_obsah.cbf, měníš jen tu zemi, např. z cz na en)
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Sem rad,ze sem tu tohle tema objevil.Mam taky nekde v supliku edici vietcongu od cenegy.Ale nemohl sem to hrat prave kvuli tomu padani u vysilacky.Hned jak to pujde,tak to vyzkousim. Diky 

-Tomas-: Tohle ale není Vietcong. To je Vietcong 2! Druhej díl - ten, co se bohužel vůbec nepoved.
Ty soubory jsou pochopitelně určený pro první díl Vietcongu.
Ty soubory jsou pochopitelně určený pro první díl Vietcongu.
Aha, já to stáhnul jako češtinu do VC2
Mě celkem štve,že nemůže na Windows 10 stáhnout plnou,českou verzi hry Vietcong.
Sice jsem si stáhnul Vietcong i s DLC Fist Alpha v plné verzi,ale je to anglicky.A to mi právě vadí.
V češtině můžu stáhnout jen demo,ale to za nic nestojí
.A mimochodem,ten Vietcong jsem si stáhl jako torrent.
A ta anglická verze je nudná,český originál se mi líbí mnohem víc,a přál bych si ho mít.Neporadil by mi někdo,jak si stáhnout češtinu?
Notebook:
Paměť:8GB DDR3
Procesor:Intel Core i5-5200u 2.7Ghz
Grafická karta:Nvidia GeForce 920M 1GB
HDD:1TB
Sice jsem si stáhnul Vietcong i s DLC Fist Alpha v plné verzi,ale je to anglicky.A to mi právě vadí.
V češtině můžu stáhnout jen demo,ale to za nic nestojí
.A mimochodem,ten Vietcong jsem si stáhl jako torrent.A ta anglická verze je nudná,český originál se mi líbí mnohem víc,a přál bych si ho mít.Neporadil by mi někdo,jak si stáhnout češtinu?
Notebook:
Paměť:8GB DDR3
Procesor:Intel Core i5-5200u 2.7Ghz
Grafická karta:Nvidia GeForce 920M 1GB
HDD:1TB
-
Rifl3man_Cz
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
Co mám udělat s vietcong_cz_dub.cbf aby mi ve vietcongu běžela čeština i když mám německou kopii ?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”