Co je pro Vás přijetalnější? Opoziční smlouva nebo zvyšování DPH + církevní resistuce + podpora EU + ACTA + S-karta + TOP 09 (Kalousek) + ODS + Bilderberg?
Já mám teda jasno. Schwarzenberg NE!
Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?
Zeman neni jenom opozicni zmlouva, potiz je v tom ze si to uz spousta lidi nepamatuje a Zeman je pro ne jen ten pan z Vysociny..........
Jinak se nema nejmensi cenu hadat, protoze kazdy zastance jednoho z kandidatu vyjmenuje 50 duvodu proc nevolit toho druheho, umyslne prehlizejici dalsich 50 duvodu proc nevolit toho sveho kandidata (a takhle to funguje ve vsech pripadech kdy jsou na vyber jen dve moznosti).
Jinak se nema nejmensi cenu hadat, protoze kazdy zastance jednoho z kandidatu vyjmenuje 50 duvodu proc nevolit toho druheho, umyslne prehlizejici dalsich 50 duvodu proc nevolit toho sveho kandidata (a takhle to funguje ve vsech pripadech kdy jsou na vyber jen dve moznosti).
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 11:29, celkem upraveno 1 x.
Ano, není to jen opožiční smlouva, avšak je to to hlavní co je mu vyčítáno. Schwarzenberg s Kalouskem a jejich kamarádama z ODS je nepředstavitelný zlo!
Kdo by měl určitě Karla volit?
Tím nechci říct ,že Zeman je ideální.
1) měli by ho určitě volit studenti. Karel je předsedou strany TOP-09, která intenzivně prosazuje zavedení školného.
2) měli by ho volit ateisté a lidé, kteří nesouhlasí s církevními restitucemi. Karel s TOP-09 je velmi tvrdě prosazoval.
3) měli by ho volit všichni, kteří chtějí, aby prezident hájil české zájmy. Karel jakožto člen Bildebergu nikdy české zájmy hájit nebude.
4) měli by ho volit, všichni co chtějí omezit korupci. Karel včera vyhlásil, že se jako předseda TOP09 nikdy nezajímal o to, jestli jsou čelní představitelé v jeho okolí zloději.
5) měli by ho volit všichni ti, kteří chtějí svěží vítr v politice. Karel posledních 10 let svižně pospává.
Tím nechci říct ,že Zeman je ideální.
Naposledy upravil(a) Petison dne 13 led 2013 12:29, celkem upraveno 1 x.
Přesně jak píše NuM3Ro. Schwarzenberg aktivně hlasuje pro vyšší DPH čímž se zdražují především potraviny a léky. Dál podporuje církevní restituce, další nepochopitelná věc navíc podpora smlouvě ACTA, což je na pc fóru dvojnásob zarážející, že takový člověk zde může mít podporu. Zeman to jasně odmítl.
Presne jak jsem predpokladal
Kdyz je to jeden proti jednomu, zacinaji zavody v kydani hnoje
Pristich 14 dni bude jeste zabava
Kdyz je to jeden proti jednomu, zacinaji zavody v kydani hnoje
Pristich 14 dni bude jeste zabava
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 11:38, celkem upraveno 1 x.
petr22 píše:Zeman neni jenom opozicni zmlouva, potiz je v tom ze si to uz spousta lidi nepamatuje a Zeman je pro ne jen ten pan z Vysociny..........
Tak tak..
A nevím, proč řešíte věci typu zvyšování daní (ano, je to velice nepopulární, opozice na to ráda poukáže, ale valná většina, vč. opozice si na svá koryta nesáhne.., slova hezká..) , atd., prezident je jeden člověk, který toho v celém zákonodárném procesu prakticky nezmůže, "jenom podepisuje papíry", již jsem to tu psal..
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/M ... erg-221817
Schwarzenberg smlouva ACTA za Českou republiku přímo PODEPSAL, tudíž nejen podporoval. Dvojnásob nepochopitelné, že má na sociálních sítích takovou podporu. To jsou všichni mladí takové ovce? Osobně jsem Zemana v 1. kole nevolil, ale jelikož můj favorit nepostoupil, tak mi nezbýva než ho volit. Ač nerad používám to spojení menší zlo, tak tady prostě Zeman to menší zlo je.
Schwarzenberg smlouva ACTA za Českou republiku přímo PODEPSAL, tudíž nejen podporoval. Dvojnásob nepochopitelné, že má na sociálních sítích takovou podporu. To jsou všichni mladí takové ovce? Osobně jsem Zemana v 1. kole nevolil, ale jelikož můj favorit nepostoupil, tak mi nezbýva než ho volit. Ač nerad používám to spojení menší zlo, tak tady prostě Zeman to menší zlo je.
Naposledy upravil(a) youcomp dne 13 led 2013 11:40, celkem upraveno 1 x.
Zvedani DPH a s tim spojene zvysovani cen vyrobku je vyborny argument ze strany levice, ktera chce zase zase zvysovat dane firmam, coz bude mit naprosto stejny vysledek. S prezidentem to nema ovsem nic spolecneho.
Fakt je ze CSSD to ma tezke - budto knize (coz je skoro Kalusek, jak vsichni vedi) nebo Zeman, ktery oznacil celou CSSD za zradce.
Fakt je ze CSSD to ma tezke - budto knize (coz je skoro Kalusek, jak vsichni vedi) nebo Zeman, ktery oznacil celou CSSD za zradce.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 11:42, celkem upraveno 1 x.
Petr22
Je rozdíl mezi kydání hnoje, což jsou pomluvy, které se nezakládají na pravdě a mezi fakty. Já uvádím pouze fakta, aby lidé věděli koho volí. Nejde mi do hlavy když všichni, které znám kritizují smlouvu ACTA a potom jdou jak stádo ovcí volit člověka, který tutou smlouvu za ČR podepsal.
Je rozdíl mezi kydání hnoje, což jsou pomluvy, které se nezakládají na pravdě a mezi fakty. Já uvádím pouze fakta, aby lidé věděli koho volí. Nejde mi do hlavy když všichni, které znám kritizují smlouvu ACTA a potom jdou jak stádo ovcí volit člověka, který tutou smlouvu za ČR podepsal.
Kydani hnoje a pomluvy jsou dve odlisne veci............
I fakta lze ucelove vybirat tak, aby poskozovala pouze jednoho kandidata (coz se da pocitat mezi kydani hnoje)
I fakta lze ucelove vybirat tak, aby poskozovala pouze jednoho kandidata (coz se da pocitat mezi kydani hnoje)
v čem? Když někdo uvádí fakta, které jsou všeobecně známá, jen se na ně dost často zapomání tak to přece není kydání hnoje. Nemám nic proti lidem s jiným názorem, jen nechápu ten rozpor slov a činů. ACTA je fuj, volím Schwarzenberga :)
Jak někoho může poškodit napsání pravdy? :) Přece každý odpovídá za svoje činy, když něco podepíšu tak to nemůžu zatajovat. Samozřejmě zde nemůže napsat úplně všechno, ale vybírám věci, které mě osobně nejvíc pálí. A to je např. ta smlouva ACTA.
Jak někoho může poškodit napsání pravdy? :) Přece každý odpovídá za svoje činy, když něco podepíšu tak to nemůžu zatajovat. Samozřejmě zde nemůže napsat úplně všechno, ale vybírám věci, které mě osobně nejvíc pálí. A to je např. ta smlouva ACTA.
Naposledy upravil(a) youcomp dne 13 led 2013 11:48, celkem upraveno 2 x.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”