Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
Re: Volby
Ja iba nechcem aby tam bol Avatar lebo by to bola hamba pre celú Českú republiku.....
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
No tak nehnevajte sa ale aby bol prvím mužom Republiky avatar......
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, ale ať to má sebelíp v hlavě uspořádané, prostě vypadá jak vypadá a to je pro něj velká překážka, osobně si nedokážu představit že by nás měl takový to člověk reprezentovat...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Já volil Karla. Zeman mě pobavil výrokem "Na sklonku 90 let jsem tuto zemi dostal z finanční krize, pomocí smlouvy 2 největších stran - OPOZIČNÍ smlouvou" - Netřeba dalšího komentáře...
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U Franze se mi líbí, že se dostal až tak daleko. Přesto, každá sranda jednou končí. K výsledkům prvního kola, no.. za Karla jsem rád, ale jezevec už měl být dávno zpátky v díře. Lide rozumu mdlého, otevři oči! Jeho zvolení by se dalo brát leda jako bonmot a popření naší vlastní minulosti. Kontinuitu s vládou Václava Klause? Ale no tak. Žel většina jeho stoupenců žije pouze z děravých vzpomínek, ze kterých se období 98-02 jaksi vytratilo. Lid je holt poslední dobou zmaten či prostě zhloupl, loni hojně volí rudé krysy a teď Zemana. Tím se zde nechci s nikým přít, ani se někoho dotknout.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pigi14: A tohle je lidem jedno. Nejvíc mně pobavilo, že lidi nadávaj na Klause, jsou rádi, že jde pryč. Měl jsem zato, že se z těch 10 let poučili a oni si tam chtějí zvolit jeho dvojníka! Postup uvažování některých lidí fakticky nechápu.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
mimi973 píše:Ja iba nechcem aby tam bol Avatar lebo by to bola hamba pre celú Českú republiku.....
Martab píše:Promiň, ale ať to má sebelíp v hlavě uspořádané, prostě vypadá jak vypadá a to je pro něj velká překážka, osobně si nedokážu představit že by nás měl takový to člověk reprezentovat...
Blue Spirit píše:Franz je díky bohu ze hry. To by byla ostuda.
??? S jeho vzhledem nemám sebemenší problém. Mluvit o ostudě, tak to už jde úplně mimo mě. Posuzovat druhého podle vzhledu je imho dost velká povrchnost. Co máte pořád s tou ostudou? Pro mě je naopak ostudná představa, že by byl prezidentem bývalý komouš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”