Minecraft webové ovládání
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft webové ovládání
Vtom se nic neliší stačí zadat patřičný kód a server stopneš/spustíš nebo restartuješ. Pokud tobě toto nestačí budeš se muset pohybovat v php. Ale pokud budeš mít příkazovou aplikaci jen pro sebe nevidím problém používat viz. Obrázek.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
ZnaAda píše:
Chci aby tam byla možnost ovládat server z webu a možnosti (START / STOP / RESTART) + konzole
Odpovím ti, už víš vše co jsi chtěl. Konzole ti nabídne: stop/play/restart, ale také ban,kick,pm...+ pluginy, které si nainstaluješ příkladem je třeba tp apod...
Prakticky přes konzoly budeš moct udělat vše krom přímo hraní.
Pokud chceš něco jiného popiš svoji otázku lépe.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
Ale když do konzole napíši příkaz "/stop" tak se server vypne ale už ho nezapnu... Jde mi o to aby šel i zapnout jako to má třeba "McMyAdmin"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4364
-
od HelFix