Snaha o internetový pořad
Re: Snaha o internetový pořad
Chci se zeptat, na jaké kameře točíš a jestli k tomu používáš nějaký kondenzátorový mikrofon, nebo ten zvuk/hlas nějak někde upravuješ ? :)
Je to Panasonic V700 (v Datartu přes 9 tisíc, je to parádní cena! jinde stojí daleko více, je to loňský model) použil jsem mikrofon (za 300,-) trust starzz.
Nikde upraven, sám jsem byl velice překvapený kde se vzal ten kvalitní zvuk
a to foukal pěkně vítr.
Jen mám v kameře nastaveno -6 v zesílení mikrofonu. Ale když jsem měl mikrofon v ruce, bylo slyšet praskání takže je to použitelné spíše na statické záběry/mluvení.
Nikde upraven, sám jsem byl velice překvapený kde se vzal ten kvalitní zvuk

Jen mám v kameře nastaveno -6 v zesílení mikrofonu. Ale když jsem měl mikrofon v ruce, bylo slyšet praskání takže je to použitelné spíše na statické záběry/mluvení.
| Corei7 920 @ 4053Mhz 1.35V | Corsair H100i | MSI GTX 760 | Patriot 6x2GB 1600Mhz 1.65V |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
| EVGA 1300W G2 GOLD PLUS | Bitfenix Colossus Window Green | 5x Noctua |
| Asus Rampage III EXTREME sc. 1366 | Samsung 240GB 840 EVO | 2x2TB 1x1TB HDDs |
Cus adocku
chtěl jsem se tě zeptat.. Taky mě tenhle nápad s pořadem napadl a chtěl jsem se teda zeptat jestli je dobra kamera Panasonic HC-V100 diky

Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65
Procesor :Athlon X4 750K
Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB
Zdroj : Seasonic SS 500 ET
Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Ach jo, začne zase startovat nové éra? Každý bude mít pořad? Prosím.. NEEE! 

| Corei7 920 @ 4053Mhz 1.35V | Corsair H100i | MSI GTX 760 | Patriot 6x2GB 1600Mhz 1.65V |
Já to mám v hlavě Rok
akorát je pitomost to dělat ve čtrnácti letech
rak dr jenom zeptám jestli je hc-v100 dobra kamera?

Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65
já nevím co je dobrá kamera :) já vím že tu svoji mám rád 
já to mám v hlavě od dob co jsem koukal na kouzelnou školku

já to mám v hlavě od dob co jsem koukal na kouzelnou školku

Tenhle se chystá i na film..... Adocku, já bych spíše potřeboval aby jsem mohl ukazovat přestavby PC a stavby šíleností
Tak som to zaslal z founa.
Tak som to zaslal z founa.
ZD: Asus ROG Strix Z270F Gaming
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
A o co jde? 

Mě to nebaví. A jeden postřeh (nedokoukal jsem to celé, ale pustil obě videa) - říkáš dost často "prostě". Zaměř se na slovní zásobu, to je základ.
Jaká náhoda, že jsme se tu všichni sešli - taky mi už pěkných pár let leží v hlavě takový pořad, ale vždycky to ztroskotalo na prvním dílu. 
Akorát jsem neměl v plánu se tolik zaměřovat na hry, už dost se snažíš napodobit gamepage, nebo re-play.
Pár dotazů a poznámek.
1) Když říkáš, kolik peněz jsi do toho vrazil a vrážíš a budeš vrážet, proč jsi nultý díl točil tou šílenou webkou? Už vážně jen chyběla za tebou stará u plotny a bylo by to přesně to, o čem jsi mluvil.
2) Jsi na to sám, točíš sám, děláš to rád a baví tě to a to je hlavní, ale pokud tomu chceš dát úroveň, bude potřeba víc lidí.
3) Jak chceš a s kým chceš spolupracovat, odkud jsi? Jak chceš vytvořit tým lidí, když každý bude z druhého konce republiky? Máš v plánu si nechat poslat od každého jeho natočenou reportáž - recenzi a pak z toho slepit pořad?
4) V prvním pořadu jsi upozorňoval, že to nebude tým na hraní her a zatím všichni přispěvovatelé vypadají, že budou jen točit frapsem ze hry.
5) Mám velký zájem na tom spolupracovat, za podmínky že se v tom udělá nějaký systém, komunikační kanál/skupina na fb nebo co já vím a pořádně se na všem domluvíme. Tu technickou sekci, návody na stavbu a výběr pc bych si klidně vzal na starost já
Moje kamera http://digitalni-kamery.heureka.cz/panasonic-hc-x900/
Mám 2 notebooky, 1 stolní pc, ps3, kapesní konzole atd, něco z toho vyloudíme.

Akorát jsem neměl v plánu se tolik zaměřovat na hry, už dost se snažíš napodobit gamepage, nebo re-play.
Pár dotazů a poznámek.
1) Když říkáš, kolik peněz jsi do toho vrazil a vrážíš a budeš vrážet, proč jsi nultý díl točil tou šílenou webkou? Už vážně jen chyběla za tebou stará u plotny a bylo by to přesně to, o čem jsi mluvil.
2) Jsi na to sám, točíš sám, děláš to rád a baví tě to a to je hlavní, ale pokud tomu chceš dát úroveň, bude potřeba víc lidí.
3) Jak chceš a s kým chceš spolupracovat, odkud jsi? Jak chceš vytvořit tým lidí, když každý bude z druhého konce republiky? Máš v plánu si nechat poslat od každého jeho natočenou reportáž - recenzi a pak z toho slepit pořad?
4) V prvním pořadu jsi upozorňoval, že to nebude tým na hraní her a zatím všichni přispěvovatelé vypadají, že budou jen točit frapsem ze hry.
5) Mám velký zájem na tom spolupracovat, za podmínky že se v tom udělá nějaký systém, komunikační kanál/skupina na fb nebo co já vím a pořádně se na všem domluvíme. Tu technickou sekci, návody na stavbu a výběr pc bych si klidně vzal na starost já
Moje kamera http://digitalni-kamery.heureka.cz/panasonic-hc-x900/
Mám 2 notebooky, 1 stolní pc, ps3, kapesní konzole atd, něco z toho vyloudíme.
Přesně pro to se první díl jmenoval nultý, vše jsem tam řekl, byla to jen ukázka pro lidi co na mě koukají jak se na to budou tvářit. Kdyby řekli že to nechtějí že to nemá cenu, nejspíš bych se na to vykašlal. Proto jsem točil webkou, nechtěl jsem do vybavení investovat (když jsem student, je to s penězi trochu politika) do té doby než jsem znal názor "fanoušků".
Mohl jsi si všimnout že komentář u Crysis 3 nebyl můj a článek o tom napsal taky někdo jiný.
Bydlím u Berouna. Tým lidí je jednoduchý - já, kamarád a lidi co budou psát články. Já pořad uvádím a jsem prostě před kamerou, kamarád čte články, občas si nějaký ten článek také střihnu. Lidé co píší články jsou zatím jen v "zkouškovém" období. Píšou články a já na to koukám jak se mi to líbí a jak ne. Tým na hraní her, tím jsem chtěl upozornit na to že to nebude pořad kde na začátku před kamerou řeknu: "a tady jsme hráli" a pustím 20 minut videa za hry jak hrajeme.
Musíš pochopit že tohle je pro mě něco nového a musím se nějak naučit vést pořádný tým, proto hledám lidi zde a ne na youtube. Chci nějaké stálé lidi co se budou umět v článku vyjádřit. Na komunikaci používáme skype skupinu ale FB není problém. Zatím jsem přemýšlel jen nad tím že točit kamerou budu jen já ale na tom se můžeme klidně nějak domluvit. Jinak, vzniká web kde můžeme mít nějakou svoji sekci. http://live.adock.cz/
Jestli máš ještě nějaké otázky, klidně se ptej.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 11:58) ---
PS: web ještě není naprogramovaný a funkční - já na tom nedělám, dělá na tom náš "webař" z týmu. Na to jsem zapomněl
Mohl jsi si všimnout že komentář u Crysis 3 nebyl můj a článek o tom napsal taky někdo jiný.
Bydlím u Berouna. Tým lidí je jednoduchý - já, kamarád a lidi co budou psát články. Já pořad uvádím a jsem prostě před kamerou, kamarád čte články, občas si nějaký ten článek také střihnu. Lidé co píší články jsou zatím jen v "zkouškovém" období. Píšou články a já na to koukám jak se mi to líbí a jak ne. Tým na hraní her, tím jsem chtěl upozornit na to že to nebude pořad kde na začátku před kamerou řeknu: "a tady jsme hráli" a pustím 20 minut videa za hry jak hrajeme.
Musíš pochopit že tohle je pro mě něco nového a musím se nějak naučit vést pořádný tým, proto hledám lidi zde a ne na youtube. Chci nějaké stálé lidi co se budou umět v článku vyjádřit. Na komunikaci používáme skype skupinu ale FB není problém. Zatím jsem přemýšlel jen nad tím že točit kamerou budu jen já ale na tom se můžeme klidně nějak domluvit. Jinak, vzniká web kde můžeme mít nějakou svoji sekci. http://live.adock.cz/
Jestli máš ještě nějaké otázky, klidně se ptej.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 11:58) ---
PS: web ještě není naprogramovaný a funkční - já na tom nedělám, dělá na tom náš "webař" z týmu. Na to jsem zapomněl

-
- Pohlaví:
Komentář k prvnímu videu: Moderátor má problémy s vyjadřováním, musí si pomáhat rukou, aby se vymáčkl. Hlas je nejistý. navíc je mu špatně rozumět. Jednou drmolí, jednou mluví pomalu. Objevuje se polykání koncovek a sklouzávání (tj. něco jako člověče a čéče). Zvuk je značně zatlumený (chce to alespoň částečně upravit akustiku místnosti).
První hra je nabízena s takovým výrazem v hlase, jako když Srstka nabízí pejsky v nejmenovaném pořadu. Je to neskutečně přetažené. Nicméně je tomu alespoň rozumět. Komentář ke grafice celkem OK, jen se moderátor a předpokládám i kdokoli, kdo se dívá, ztrácí v číslech radeonů. Konečná část je tak zatlumena, že není rozumět - je zřetelně (zvukově) slabší než první.
Co mě velmi překvapilo byla úvodní upoutávka - videa z her podložená hudbou. To je hodně dobrá práce.
Komentář ke druhému videu: trapnost. Ani jsem to nedokoukal do konce. Bez myšlenky, bez jádra, bez koncepce. Hodně eeee, hodně rozpačité, neuspořádané. Nasazení ventilátoru tak, aby foukal vzduch zhora dolů je hrubá konstrukční chyba (z fyziky je známo, že teplý vzduch je lehčí, než studený a tudíž stoupá nahoru), nacpat na sebe tři disky aby se od sebe vzájemně hřály je rovněž hrubá chyba. Velký ventilátor tak vhání do skříně vzduch ohřátý o disky, což určitě není zrovna nejlepší řešení. Další věc je použití chladiče na procesor - já jaksi ze zásady neuznávám takové chladiče a to proto, že sice procesor ochladí bezvadně, ale narozdíl od jiných konstrukcí absolutně neofukují základní desku, čímž jí život rozhodně neprodlužují.
za tohle video bych se styděl.
První hra je nabízena s takovým výrazem v hlase, jako když Srstka nabízí pejsky v nejmenovaném pořadu. Je to neskutečně přetažené. Nicméně je tomu alespoň rozumět. Komentář ke grafice celkem OK, jen se moderátor a předpokládám i kdokoli, kdo se dívá, ztrácí v číslech radeonů. Konečná část je tak zatlumena, že není rozumět - je zřetelně (zvukově) slabší než první.
Co mě velmi překvapilo byla úvodní upoutávka - videa z her podložená hudbou. To je hodně dobrá práce.
Komentář ke druhému videu: trapnost. Ani jsem to nedokoukal do konce. Bez myšlenky, bez jádra, bez koncepce. Hodně eeee, hodně rozpačité, neuspořádané. Nasazení ventilátoru tak, aby foukal vzduch zhora dolů je hrubá konstrukční chyba (z fyziky je známo, že teplý vzduch je lehčí, než studený a tudíž stoupá nahoru), nacpat na sebe tři disky aby se od sebe vzájemně hřály je rovněž hrubá chyba. Velký ventilátor tak vhání do skříně vzduch ohřátý o disky, což určitě není zrovna nejlepší řešení. Další věc je použití chladiče na procesor - já jaksi ze zásady neuznávám takové chladiče a to proto, že sice procesor ochladí bezvadně, ale narozdíl od jiných konstrukcí absolutně neofukují základní desku, čímž jí život rozhodně neprodlužují.
za tohle video bych se styděl.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 18 kvě 2013 16:45, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5694
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13