Lze najít mobil i jinak?
Re: Lze najít mobil i jinak?
Takže aplikace AndroidLost funguje naprosto bezvadně :)) To je pozitivní zpráva, ta špatná pro mě je místo kde se nachází, odtamtud ho už asi nedostanu jen tak...
-
- Pohlaví:
Nechápu, ty víš kde se nachází a nejdeš si pro něj?
Tak teď už tam nikdo není, ráno tam samozřejmě zkusím zajet, snad se zadaří, telefon je v docela zajimavý situaci a to ve slisovaným a svázaným balíku papíru :O
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To jsou takove absurdni situace
ja bych tomu ani snad neveril 
Poprosil bych te potom o informaci, jak je na tom mobil, popripade foto. Jestli by ti to nevadilo. Dost me to zajima...
-- odesláno z Tapatalku

Poprosil bych te potom o informaci, jak je na tom mobil, popripade foto. Jestli by ti to nevadilo. Dost me to zajima...
-- odesláno z Tapatalku
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Pochybuji že to přežil :-)
Htc w. Má pevné tělo a nemá displej na nejvyšším místě, takže ta největší síla bude působit jen na tělo (akorát nevím co bylo slisovaný a jaký má povrch) . Ale tak budeme zvědavý jak dopadl.
:)
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Taky sem tomu nechtěl věřit, každopádně když jsem ho ztratil hned jsem se nechal prozvonit a zvonil, takže to zřejmě přežil ale otázka je jak na tom je. Jinak lisujou se kartony, krabice 

Prosím o nafocení balíku před, při a nakonec po rozebrání... jinak tomu neuvěřím... pak by to totiž mohla být jen reklama na program 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Pochybuji že to přežil :-)
Kdyby to neprezil, tak jak by ho pomoci dodatecne instalovaneho programu nasel??
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Tak nové info, bohužel fotku před a po vytažení mít nebudu ale až mi mobil pošlou tak ho nafotím, každopádně dnes volali že ho opravdu našli uvnitř balíku, ovšem poškozený. Jak hodně se dozvím snad zítra...
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Diky za info, no skoda ze ho neuvidime zabaleny... :-) uz se tesim na tu fotku, podle me bude mozna poskozeny displej, ale jak se jiz dokazalo, stale funkcni.
-- odesláno z Tapatalku
-- odesláno z Tapatalku
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
Takže je to tak jak píše Michael, je to na výměnu displeje + dotykové plochy, navíc je nefunkční tlačítko na ovládání hlasitosti. Otázkou je zda si nepřidat a koupit telefon nový se zárukou (nejsem náročný takže stačí průměrnná výbava). Foto dodám dnes ráno, foťák jsem nechal v autě 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2583
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4244
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2115
-