Myslím, že by Tomina pomohl, ten je přes ty telefony Zkus ho kontaktovat.
Druhá možnost samozřejmě je ho dát do servisu (ale to už je cesta za peníze )
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Zdravim, hladam spolahlivy telefon pre druhu osobu. Telefon by mal byt co najlepsi v tejto cenovej kategorii, funkcny a hlavne, aby bol novy a nie repasovany. Najlepsie je, aby bol rocnik 2023/2024, nic starsie. Neviem ktoru znacku zvolit ci...
Poslední příspěvek
na alze mi to dali o 30 eur lacnejsie po vyplneni formularu, takze 170. Vyriesene.
Hledáme hru nejlépe se zvířaty aby bylo možné hrát online PC a telefon. Nevíte někdo o něčem?
Ideálně něco spíše kooperačního popřípadě kompetetivní bez PVP.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Tak jsem tu opět.
Jsem jediný uživatel počítače a chtěl bych mít práva na vše. Pomůže mi někdo? Nedostanu se kam potřebuji. Většinou to píše něco jako "tento program byl zablokován správcem". Do Win 11 se mi zatím nechce.
Prosím o pomoc,...
Poslední příspěvek
Pokračuj ve svém předchozím tématu . Když se ti povede téma zamknout, stačí téma nahlásit a vybrat možnost Odemknout téma.