Fio ma i hodne klientu, muze si to bez poplatku dovolit delat.
Ale jako zas ty poplatky nejsou uplne jako mimo, je to stabilni prijem.
Jde taky ale o to papirovani a pristup.
A take o komfort v ebankingu, zkus si dema
Výběr studentského účtu Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr studentského účtu
Bance dáváš prachy a oni s nimi můžou manipulovat. Jako "dárek" dostaneš bídný úrok a ještě ti jej zdaní. Proč je v tomhle podporovat? Škoda ale, že teď má Fio na klasickém účtu úrok 0 %. Dříve měli nějakou desetinu a házelo do docela slušnou částku "jen tak".
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mephisto: neni to tak snadne, jak to vypada:-))
Ne vsechny investicni operace banky jsou vydelecne.
Ja poplatky chapu a nekritizuji je, za me neni duvod, a hlavne si kazdy muze vybrat. Ja sam mam FIO, vcetne investicniho uctu, a jsem spokojeny. Ale poplatkum principielne rozumim
Ne vsechny investicni operace banky jsou vydelecne.
Ja poplatky chapu a nekritizuji je, za me neni duvod, a hlavne si kazdy muze vybrat. Ja sam mam FIO, vcetne investicniho uctu, a jsem spokojeny. Ale poplatkum principielne rozumim
Jako student bych bral rozhodně Českou Spořitelnu. Je to zjednoho prostého důvodu. Jako student nebudeš vydělávat velké peníze, tak ani nepotřebuješ úrok. Ten u ČS nemáš, ale jako student si vybereš 3 věci zdarma. Já jsem měl kartu(vedení účtu), výběry z bankomatů ČS a internetové bankovnictví. Velká výhoda je, že bankomaty ČS jsou na každém rohu. Aspoň v Praze, takže není problém si kdykoliv vybrat třeba 200 Kč.
Pokud máš větší obnos peněz, tak to nedávej ani do jedné ze zmiňovaných. Doporučuji se podívat třeba na Evropsko-ruskou banku nebo J & T banku.
Pokud máš větší obnos peněz, tak to nedávej ani do jedné ze zmiňovaných. Doporučuji se podívat třeba na Evropsko-ruskou banku nebo J & T banku.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině Česká Spořitelna. Dříve jsem měl konto u ČSOB a bankomaty jsem musel hledat, nakonec to vždycky dopadlo tak, že jsem vybíral z bankomatu ČS za poplatek. Jak napsal divine, bankomaty ČŠ jsou opravdu na každém rohu.
Divine: promin, ale ty zijes 10 let zpet. Argumentujes necim, co ma uplne kazdy a levneji
Muze mi nekdo rict, k cemu potrebuje bankomat na kazdem rohu?
Ja vybiram penize akorat do hospody
Jinak, nehledej studentske konto, hledej banku, kde to budes mit levne:-). Studentske konto je prezitek, maji to jen "starsi" banky, aby nalakali mlade. Vyber si, co je ti sympaticke
/neumíš to napsat do jedé odpovědi? Pro píšeš za sebou tři? SLoučeno. memphisto
Muze mi nekdo rict, k cemu potrebuje bankomat na kazdem rohu?
Ja vybiram penize akorat do hospody
Jinak, nehledej studentske konto, hledej banku, kde to budes mit levne:-). Studentske konto je prezitek, maji to jen "starsi" banky, aby nalakali mlade. Vyber si, co je ti sympaticke
/neumíš to napsat do jedé odpovědi? Pro píšeš za sebou tři? SLoučeno. memphisto
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U studentského účtu mě právě otravovalo dokládání potvrzení o studiu a pořád otravovali po telefonu. Takhle to máš při jednom a zdarma. Nevím, proč bych měl mít jako bonus něco, co je standardně zdarma (vedení účtu, karta, apod.). Bankomaty neřeším. Dnes už u sebe hotovost nenosím. Pouze kartu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
U ČS to mám levně, vlastně zdarma. Takže co víc potřebuji.
Bankomat na každém rohu je doopravdy potřeba, tedy aspoň pro mně. Nenosím u sebe hotovost vůbec a v dost obchodech nebo kavárnách, hospodách atd. se nedá zaplatit kartou. No a tak se podívám na net, kde je nejblžší bankomat. Většinou to je do 5 minut MHD.
Ano, to dokládání potvrzení o studiu je otrava. Ale tak jednou do roka si tam zajít musíš. Na VŠ každý semestr.
Bankomat na každém rohu je doopravdy potřeba, tedy aspoň pro mně. Nenosím u sebe hotovost vůbec a v dost obchodech nebo kavárnách, hospodách atd. se nedá zaplatit kartou. No a tak se podívám na net, kde je nejblžší bankomat. Většinou to je do 5 minut MHD.
Ano, to dokládání potvrzení o studiu je otrava. Ale tak jednou do roka si tam zajít musíš. Na VŠ každý semestr.
A díval ses na UniCredit bank? Co jsem slyšel, tak ta je taky spolehlivá.
Spolehliva v cem? Ktera banka neni spolehliva?
Kdyz ma nekdo strach z krachu, tak je fakt, ze nez se mu posle z pojistovny treba 1.5 mil, tak to muze chvili trvat, ano to je pravda.
Pravdepodobnost padu JAKEKOLIV banky u nas je ovsem tak 0.000001%
Kdyz ma nekdo strach z krachu, tak je fakt, ze nez se mu posle z pojistovny treba 1.5 mil, tak to muze chvili trvat, ano to je pravda.
dvorakj píše:Spolehliva v cem? Ktera banka neni spolehliva?
Každému bude vyhovovat svými službami a nabídkami jiná Banka! Musí se rozhodnout sám, která je mu nejblíž, jak a k čemu to bude využívat a co mu dokáže nabídnout...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26