Marfy, to je těžký. Když to bude pro změnu třeba v Pardubicích, tak zase já najedu kýbl kiláků za dva kýble peněz. Bohužel bude vždycky někdo, kdo to bude mít nejdál

Nadruhou stranu si myslím, že by neměl být problém domluvit se s někým v okolí na rozdělení nákladů. Třeba já, když pojedu kamkoliv, pojedu přes Plzeň a tam na mě může, na Doubravce u Tesca, čekat Honza Pašek. Rázem je cesta Plzeň -> kamkoliv, dělena dvěma a určitě cestou ještě někoho potkáme

Jak jsem občas mrknul do profilu, tak vás je na moravských polích dost na malý autokar
ad drahé polovice: (kolega z práce se před nedávnem rozvedl a musel své EX, vyplatit 3/4 mega, tím se stala, jeho bývalou-dost drahou polovičkou) jsem samozřejmě zastáncem demokracie a tudíž bych to nechal na uvážení každého, každý ví sám nejlíp, jestli má UserFriendly, nabo WatchDog aplikaci. Má osbní zkušennost je však taková, jakou popsal mmmartin, "poloviční zábava, dvojnásobné výdaje". Jiná situace nastává v případě výletu s nevlastní manželkou, ale řešit to takto, je jako propagovat pirátský SW (i když v tomto případě se jedná spíš o HW).
Zásadní problém bych viděl v prvku, který nakousl BlueSpirit. Tím trablem je plnoletost a když už je, pak ekonomická situace. Je jasný, že kluk na vejšce, bude řešit zásadně jiný problém, než třeba já. Podobné to bude s bydlením. Mladý kluci se klidně spokojí s ubytovnou, kde se bude spát po patnácti, já zase radši ulehnu sám v jedné místnosti. Proto by asi nebylo od věci dát dohromady tabulku, kolik kdo je ochotný dát na cestu a ubytování, pak by nám mohla vyjít za použítí kružítka, nejvhodnější lokalita.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)