Slet PC help - váš názor

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 02 úno 2007 21:02

Ahoj všem,
těší mě, že NOVINKY a statistiku fóra čtete takto pozorně 8) Dále taky samozř. ten zájem, který pc-help slet vzbudil. Co se týče otázek jako doba a místo konání, je myslím ještě brzy na řešení konkrétních míst/časů. Ale je moc FAJN, že se takto nabízíte pomoci s organizací :bigups:

Obecně si o sletech myslím, že zhruba tak 75% jich končí krachem, nepochopením, zklamáním atpod. - naštěstí tu nejsem na žádném CHATu ;-) a tak bych celou akci plánoval spíše jako takové přátelské setkání. Uvidíme, uvidíme.....každopádně s těmi drahými polovičkami bych to moc nepřeháněl ;-) Tak např. kdybych dal na slova mé polovičky, pc-help už třeba nemuselo existovat ;-)

Reklama
briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 02 úno 2007 22:02

Ltb píše:...každopádně s těmi drahými polovičkami bych to moc nepřeháněl ;-) Tak např. kdybych dal na slova mé polovičky, pc-help už třeba nemuselo existovat ;-)

Naprostý souhlas. :smile: A obzvlášť ty nech svojí polovičku doma,neboť by se,díky tomu,cos napsal,mohlo příjemnné přátelské setkání změnit ve veřejné linčování tvé polovičky. :lol:
Kažopádně pravdu máš v tom,že dost podobných setkání končí malou účastí,ale tady o to nějak nemám strach.Samozřejmě,zřejmě by se přihlásila i řada nováčků,ze kterých by nakonec dorazilo jen torzo,ale věřím tomu,že pokud slíbí účast lidi jako Karlos,Jeníček a řada jim podobných,tak taky přijedou.
Nu,jestli to nakonec nějak dopadne,tak se máme na co tešit. :smile:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 02 úno 2007 22:06

Určitě je to dobrý nápad a už mě to dříve jentak letmo napadlo a určitě nejsem sám ,že by bylo zajímavé setkat se s limi kteří se tu často a delší dobu vyskytují, ale udělat to takto ve velkém to by bylo ještě zajímavější.
Jinak s těmi manželkami si myslím že to nepůjde. Už se to tu někde dříve psalo, že to ženy berou jako marnotratné vysedávání u compu na jejich úkor.Jsem na tom podobně a tak myslím, že i sraz by byl podobně chápán. :wink:
No a k tomu místu. Prahu někdo chápe jako velkoměsto a hlavu na hlavě, ale jsou tu i okrajové části, kde to působí velice přívětivě. Nebráním se i jiným městům a městečkům.

Trochu ještě popřemýšlím a když tak něco navrhnu.

guest

PC-Help slet

Příspěvekod guest » 02 úno 2007 23:24

Koukám, že jste nějak odbočili od tématu. Manželky - drahé, či jiné polovičky. Nezapomínejme na to, že mezi námi jsou i tací, kteří se podobného štěstí zbavili, anebo se jim toho ještě nedostalo.
S babama je vždycky problém, buďto člověk hlídá babu, nebo baba jeho. Oboje to je na palici. Ostatně neznám ženskou, která by tomuto vysedávání u bedny fandila. Takže můj názor - baby NE!
Viděl bych to jako setlání x "závisláků" pro vzájemné seznámení a s prezentací PC-Help. Nebránil bych se, jak psal Karlos, transparentům, hospůdkám už vůbec ne, a podpořil bych i alegorické vozy (aspoň jeden) :D
Jak psal výše Ltb., pak úspěšnost takovýchto akcí opravdu není velká, ale kdyby se sešlo 50 lidí, bylo by to fajn.
P.S. Vyjádřil jsem se nepřesně. Nejde o úspěšnost takových akcí, ale o to plánování. Někdo navrhne sraz, pak se o tom dlouho diskutuje, lidi do toho investují spoustu času, a ve finále se jich sejde několik. (Tady poznamenávám, že tyto zkušenosti vycházejí z organizace srazu trempů (vandráků). Všichni jsou pro a nakonec je to jinak. Ale tady musím poznamenat, že každému není 18 a navíc spoustu lidí brzdí momentální ekonomická situace.
Je otázkou času, (zatím je kosa) kolik lidí tuto věc podpoří a pak se pojede dál.
Osobně jsem optimista a věřím, že se to povede. :x

marcucci
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 03 úno 2007 00:44

Neni spatny napad...jen to planujte trochu s predstihem! Kvuli panum z PC-Helpu bych se mozna i konecne po letech dostal do cech. Tak at to vyjde!!! A drahe polovicky si taky myslim ze ne :roll: .
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 03 úno 2007 09:35

No,taky si myslím,že slet není špatný nápad.Ale měl by se konat někde uprostřed republiky,ať to mají všichni skoro stejně daleko.Když zvážím že bych ze Zlína do Prahy najel tam a zpět 700km,tak mě ten výlet vyjde na 2000,-kč . Taskže slet ano-ale někde blíž jak v Praze.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 úno 2007 06:57

Marfy, to je těžký. Když to bude pro změnu třeba v Pardubicích, tak zase já najedu kýbl kiláků za dva kýble peněz. Bohužel bude vždycky někdo, kdo to bude mít nejdál :cry: Nadruhou stranu si myslím, že by neměl být problém domluvit se s někým v okolí na rozdělení nákladů. Třeba já, když pojedu kamkoliv, pojedu přes Plzeň a tam na mě může, na Doubravce u Tesca, čekat Honza Pašek. Rázem je cesta Plzeň -> kamkoliv, dělena dvěma a určitě cestou ještě někoho potkáme :wink: Jak jsem občas mrknul do profilu, tak vás je na moravských polích dost na malý autokar :wink:
ad drahé polovice: (kolega z práce se před nedávnem rozvedl a musel své EX, vyplatit 3/4 mega, tím se stala, jeho bývalou-dost drahou polovičkou) jsem samozřejmě zastáncem demokracie a tudíž bych to nechal na uvážení každého, každý ví sám nejlíp, jestli má UserFriendly, nabo WatchDog aplikaci. Má osbní zkušennost je však taková, jakou popsal mmmartin, "poloviční zábava, dvojnásobné výdaje". Jiná situace nastává v případě výletu s nevlastní manželkou, ale řešit to takto, je jako propagovat pirátský SW (i když v tomto případě se jedná spíš o HW).
Zásadní problém bych viděl v prvku, který nakousl BlueSpirit. Tím trablem je plnoletost a když už je, pak ekonomická situace. Je jasný, že kluk na vejšce, bude řešit zásadně jiný problém, než třeba já. Podobné to bude s bydlením. Mladý kluci se klidně spokojí s ubytovnou, kde se bude spát po patnácti, já zase radši ulehnu sám v jedné místnosti. Proto by asi nebylo od věci dát dohromady tabulku, kolik kdo je ochotný dát na cestu a ubytování, pak by nám mohla vyjít za použítí kružítka, nejvhodnější lokalita.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 úno 2007 07:01

Opět hezky to tu běží. POkud by se sraz komal do tří měsíců. Místo konání by bylo někde mimo velká města asi by se nám těžko podařilo uspořádat veřejnou presentaci PC-Help v malém městě jsou sice příznivější ceny ale také méně potencionálních zájemců o takovou akci. Navrhnul bych tedy takovou malou změnu v programu smrsknout slet na sobotní odpoledne a večer. POzvat někoho od mrkvosoftu aby nám představil Vistu a alespoň některá zákoutí jejího nastavení. Ruku na srdce jak dobře jste s tímto SW obeznámeni a jak kvalitně ste schopni druhému poradit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 úno 2007 10:02

Tak jak to tak vidim bude to tak 20 lidí. O kružítku sem přemýšlel ráno ale nenapsal. Svozový servis výborná věc pokud si myslíte že vydržíte s tím co vás veze až dokonce kdy bude odjíždět on.
Pro LTB Jak brzo nechci se někde pect nebo mrznout jediné co mi teď momentálně vadí je přísun peněz za únor je to krátký měsíc a výplata je tudíž tenčí. Po 15-tém dubnu je to akorát a zajištovat něco na poslední chvíly není zrovna nejlepší.
Tak kolik kdo je ochoten do toho vrazit? Já tak 500 až 1000,-Kč se skřípáním zubů 1500,- víc mi doma neprojde.
Jaká lokalita je podle vás nejvhodnější po tom co tu již bylo napsáno vaše typy?
Kdyby ste ten slet organizovaly vy jak by vypadal program?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 úno 2007 11:01

Termín: Jaro. V létě mi to moc žere, kvůli klimatizaci a do podzimu nadšení vychladne.
Ochota investovat: doprava 1.000,- ubytování(jednolůžko, snídaně) 500,-
Lokalita: kdekoliv, kde je hezky (jsem poeta), levno (jsem lakomec), dobré jídlo (jsem nenažranej) :lol:
Program:
1) uvítání delegátů
2) přípitek
2) zdravice pionýrů
3) přípitek
4) zdravice pracovníka MS
5) přípitek
6) konzumace potravin
7) přípitek
8) diskuse
9) přípitek
10) konzumace zbylých potravin
11) přípitek
12) diskuse
13) přípitek
14) rozvoz delegátů na ubikace - bez diskuse

Ale vážně, ten nápad s Vistou není tak od věci, jinak bych to moc nelámal. Prostě se sejdeme, pokecáme, popijeme a zase pojedeme domů. Do místního tisku bych umístil noticku, že sraz proběhne a pokud by měl někdo zájem, tak mu tehdy a tehdy budeme k dispozici tam a tam. Viděl bych to na potkání kolem sobotního poledne na místě, oběd, oficiality, do dvaadvacáté by měli být řidiči na plech a měli by jít spát, aby v neděli v poledne mohli jet domů. :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

besst
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 05 úno 2007 11:19

Investice: a) cesta 1 000 - 1 500Kč - čepuji Natural 95 (dnešní dobou dost levný, hlavně u nás na Chomutovsku)
b) strava + pití (i alko) 500Kč
c) ubytování 1 až 2 noci (záleží na dohodě) cca 250Kč = souhrn 2 250Kč
Termín konání: Jaro - nejvhodnější Květen 07
Program: - v zásadě stejný jako Karlosův, jenom těch přípitků navrhuji méně, protože někdo z nás bude muset na druhý den odcestovat autem, tak aby nenadejchal :wink:
- dále bych určitě navrhoval na místě konání vyhlásit nějakou akcičku - soutěž pro všechny co se týká počítačů a tak, typu - vítěz dostane láhvinku zdarma (pozor na řidiče....

tak nějak si to představuji já... vše chce samozřejmě domluvit už s velkým předstihem, protože v mém případě se obávám práce, jelikož pracuji na směny i o víkendech, tak abych se pak zbytečně nedohadoval se svým nadřízeným :evil: o své dovolené, na kterou mám nárok...
Besst
[/b]
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 05 úno 2007 12:33

Nu,jsem rád že tato debata neusnula a se skromností sobě vlastní bych se k ní s dovolením také vyjádřil.Co se termínu týče,tak bych se také přiklonil k jaru.Květen by se mi zdál naprosto ideálním.A to hned z několika důvodů: a)Budu mít čas,který teď není,jelikož máme velkou zakázku na rozprodej celého činžáku(podnikám v realitách) a jedinými zaměstnanci jsme já a moje příbuzná,děláme i víkendy,aby se vše stačilo dotáhnout. b)Nedávno mi nějaký dobrák ukradl auto(druhé během 2 let) a já momentálně jezdím vozem typu peklokára,kterou jsem kupoval z hodiny na hodinu a financoval jí z tehdy aktuálního obsahu peněženky.Peklokára je dobrá na jěždění po Praze,ale přecejen jsem zvyklý na kombinovanou spotřebu do 6,5 litrů nafty,včetně neustále puštěného climatronicu, oproti aktuálním 10 litrům N95.Ovšem v květnu už budu mít nový povoz,takže to beru jako další pozitivum. No a nakonec za c)Vzhledem k letošní zimě očekávám že květen bude příjemně teplý,tudíž by se pak dal využít třeba k večernímu venkovnímu posezení.
Co se místa konání týče,tak je mi to celkem jedno a jak jsem již dříve řekl,pokud by se nakonec slet uskutečnil v Praze a okolí,milerád nabídnu pomocnou ruku při zajišťování všeho potřebného.
A ještě bysme tu měli finance.Uvidíme,jak to bude vycházet,až svoji představu řekne vícero lidí.Ovšem vzhledem k tomu,ze peníze jsou jen věcí materiální,tak je mi to celkem jedno,protože já se za vámi jedu hlavně duševně obohatit že. :lol:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nazor na pc gaming zostavu
    od lubo007 » 23 čer 2025 15:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    523
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    23 čer 2025 17:48

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”