Názor na youtube. Vyřešeno
Re: Názor na youtube.
Vy se divíte? V minecraftu se dá dělat cokoliv, takže pokud někdo točí LP, ví, že u něj všichni budou hledat inspiraci, což znamená spousta odběratelů a shlédnutí - peníze. Když to někdo vidí, řekne si že chce taky točit, aby mu to něco vyneslo. A proč to jsou všechno děcka? Nejsou natolik vyvinutý, aby jim došlo že se jen ztrapňujou, a taky narozdíl od starších nemaj co dělat, protože nechoděj do práce, na pivo, atd..
Just Fucking Google It!
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
KrtickaMike: a máš sám nějaký letecký videa? Kdyžtak dej vědět do SZ, taky mám kanál s pár videama :)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
_vcn píše:Videa z minecraftu jsem aktivně sledoval tak před rokem a tak před pěti měsícema jsem s hrou (i videi) skončil.
Vlastně jsem tu hru hrál spíš jen přes net s kámošem na svým serveru, jinak mě to moc nebavilo.
MC má svou dobu největší slávy za sebou a většina lidí, co hru hráli tak od bety, už to dobu nehraje.
Podobně je to i u český LP scény. Tam sleduju jen Mazariniho a jeho LS na twitchi.
Pak pár CZ YouTuberů, kteří netočí LP, jako Sterakdary, občas FlyGun a profesijonal (čistě pro pobavení).
Samozřejmost jsou i ty odbornější kanály, jako živě.cz, MobilMania a mobilenet.cz.
Ze zahraničních jsou nejzajmavější Vsauce, AsapSCIENCE, theslowmoguys a další, co si už nevzpomenu.
Přesně! Minecraft jsem taky hrál tak možná před rokem a jenom po Mulťáku s kámošema na serverech, kde jsme stavěli hrady, vesnice atd., protože v singlu nebylo moc co dělat. V jednom to bylo o ničem!
A byla taková lepší atmosféra,přece jen,hledat jeskyně a diamanty. achjo :(
teď už všechno ztrácí své kouzlo..
teď už všechno ztrácí své kouzlo..
Musel jsem to vymazat -_-
Hledání dia a jeskyní tě zabavilo na pár dní, když už sis udělal zásobu tak to bylo docela otravný.
Just Fucking Google It!
minecraft neni nuda udělat server pozvat par kamošu a hrat tam a skypovat a má te zabavu na dlouho a mužete aktualizovat stale verze minecraftu na nove a stavět
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Re: Názor na youtube. Vyřešeno
Nerikam ze je to nuda,je to jedna z nej her.jen hraci te hry jsou vetsinou male deti.minecraft mam naopak rad,ale neni to co predtim
Musel jsem to vymazat -_-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2568
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek