Obrazovka drzi, protoze je pred ni sklo - a to ma snad pul centimetru na tloustku. Kdys ze podivas zblizka sikmo zezhora, tak je to trochu videt.
http://technet.idnes.cz/test-rozmlatili ... _video_nyv
Díra v televizi Vyřešeno
Re: Díra v televizi
Petře to sklo má tendenci se při nárazu prohnout a tím poškodit panel a to je pak hotovo... začne "téct" a pápá
Úderem totiž došlo k velkému průhybu krycího skla a byl jím zasažen i zobrazovací plazmový panel. Ten v místě nárazu praskl, nedošlo však ještě k jeho vysypání. Vzhledem k technologii plazmových panelů lze tento stav považovat za neléčitelný - televizor lze opravit jen kompletní výměnou panelu. V automobilovém žargonu bychom nejspíše zvolili pojem "totálka".
Zdroj: http://technet.idnes.cz/test-rozmlatili ... _video_nyv
Úderem totiž došlo k velkému průhybu krycího skla a byl jím zasažen i zobrazovací plazmový panel. Ten v místě nárazu praskl, nedošlo však ještě k jeho vysypání. Vzhledem k technologii plazmových panelů lze tento stav považovat za neléčitelný - televizor lze opravit jen kompletní výměnou panelu. V automobilovém žargonu bychom nejspíše zvolili pojem "totálka".
Zdroj: http://technet.idnes.cz/test-rozmlatili ... _video_nyv
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ano, ale to musi byt opravdu hodne silny naraz aby se to sklo prohlo. Kdyz po nem neco jen tak hodis nebo do nej neco vrazis, tak ho maximalne poskrabes. Pro LCD je ten samy naraz totalka.
Obecne jsou dve varianty:
Poskozene sklo = snadna vymena
Poskozene sklo i obrazovka = televize na vyhozeni (nebo na to koukat jak to je)
Na te fotce neni nic videt, jenom jakysi bily flek na miste co nejspis byt nema.
Obecne jsou dve varianty:
Poskozene sklo = snadna vymena
Poskozene sklo i obrazovka = televize na vyhozeni (nebo na to koukat jak to je)
Na te fotce neni nic videt, jenom jakysi bily flek na miste co nejspis byt nema.
Čekám na lepší fotku... jinak nejde nic víc říct
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Tu flashku mám rozbitou a muj brácha to hodil ostrým hrotem a už jsme hovořili že to je sedřený lak mi říkali ve philips a řekli mi něco že pryskyřicí bych to dal do kupy ale nevím kde takovou pryskyřici koupit nevíte něco ?
-
- Pohlaví:
Ještě si nám pořádně nenapsal kde ta díra je. Na skle asi být nemůže. Pořádnou fotku si také nedodal. Pryskyřice se dá koupit v každé větší drogerii, ale aby ti někdo poradil jakou, chybí informace!
To je 3D televize smart tv led takže nevím jestli ta pryskyřice bude fungovat dodávám lepší obrázek
Tak moment - od zacatku nam tu tvrdiz ze je to plazma, a najednou je to LCD a ne plazma? Jestli je to LCD a ne plazma, tak rejes primo do obrazovky a antireflexni folie, co je na ni a kdyz to projde skrz, znicis primo LCD panel a muzes ho vyhodit.
Jestli je to jenom poskrabana antireflexni vrstva, tak je to v pohode - podle me muzes pouzit pryskirici na opravu skel u aut, akorat bude problem v tom ze to nesmis prehnat - jinak to bude horsi nez je to ted. Ale jak rikam, jestli je znicena obrazovka, tak muzes vyhodit cely panel. Ten bily flek na te fotce se mi nelibil od zacatku, protoze to poskozeni odpovidalo lcd panelu a ne plazme.
Jestli je to jenom poskrabana antireflexni vrstva, tak je to v pohode - podle me muzes pouzit pryskirici na opravu skel u aut, akorat bude problem v tom ze to nesmis prehnat - jinak to bude horsi nez je to ted. Ale jak rikam, jestli je znicena obrazovka, tak muzes vyhodit cely panel. Ten bily flek na te fotce se mi nelibil od zacatku, protoze to poskozeni odpovidalo lcd panelu a ne plazme.
no to je antireflexni poskrabane
tak na to tu pryskyřici dát supr alespon jedno dobré
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Lis 2013 09:29) ---
To je LED televize z tohoto roku vyrobená

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Lis 2013 09:29) ---
To je LED televize z tohoto roku vyrobená
Pryskirici tam sice das, ale vysledek bude jedine ten, ze tam nebude dira. Ta bila skvrna tam bude porad.
-
- Pohlaví:
Když čtu ty dotazy mám pocit, že by bylo lepší nechat to jak je. Tou pryskyřicí se to dá nejen opravit, ale také pěkně sprasit! A jak bylo psáno, flek zůstane.
Mám dojem, že se jedná o vyštíplý kousek krycího skla a při focení se to objeví jako odlesk, tedy bílý flek. Fleška vzhledem ke své hmotnosti větší poškození způsobit ani nemůže. S přihlédnutím k dnešním technologiím třeba v autopravárenství - opravy čelních skel - by oprava této závady pro šikovného autosklenáře nemusel být problém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”