Zemřel Paul Walker Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zemřel Paul Walker
Ve filmu Nejistá sezóna zazní velmi moudrá hláška, když herci v šatně zapíjejí pohřeb kolegy: "Ale hovno, když je člověk na něco krátkej, tak by si z toho měl dělat aspoň srandu. To platí o smrti i o politice."
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
karlos: 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
karlos : upřímnou soustrast ..
Jinak jo, taky mě to se*e. Takový ty chytráci tipu "Joo vy jste vlastně Walkera tak znali, kolik jste spolu strávili času že tě vzala jeho smrt?" Vždyť o to nejde, jestli jsem ho znal nebo ne, ale byl to jeden z mých nejoblíbenějších herců, v některých případech vzor. Co se týče Rychle a Zběsile, tak jsem každý díl viděl nejmíň 5x . A uvidíš, 7 díl vydají na památku jako "poslední" film s ním..
Jinak jo, taky mě to se*e. Takový ty chytráci tipu "Joo vy jste vlastně Walkera tak znali, kolik jste spolu strávili času že tě vzala jeho smrt?" Vždyť o to nejde, jestli jsem ho znal nebo ne, ale byl to jeden z mých nejoblíbenějších herců, v některých případech vzor. Co se týče Rychle a Zběsile, tak jsem každý díl viděl nejmíň 5x . A uvidíš, 7 díl vydají na památku jako "poslední" film s ním..
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Pohlaví:
Nedá mi to a musím napsat svůj názor.
Vždycky když umře někdo relativně významný objeví se plačky a pláčou. Toto je sice smutná událost, ale nijak mne nezasáhla.
Pro mne je tragédie když umře někdo blízký, kamarád, anebo soused kterého jsem každý den potkával.
Vždycky když umře někdo relativně významný objeví se plačky a pláčou. Toto je sice smutná událost, ale nijak mne nezasáhla.
Pro mne je tragédie když umře někdo blízký, kamarád, anebo soused kterého jsem každý den potkával.
Jo, kdyby natáhnul brka Gott, to by to bylo legitimní
jasně, že se objeví plačky a pláčou, čím oblíbenější byl, tím se logicky objeví "plaček" víc, u Deža si samozřejmě pobrečí jenom je tisícičlenná rodina a svět to nijak nevytrhne

jasně, že se objeví plačky a pláčou, čím oblíbenější byl, tím se logicky objeví "plaček" víc, u Deža si samozřejmě pobrečí jenom je tisícičlenná rodina a svět to nijak nevytrhne
Dej tomu čas, a třeba se tomu taky zasměješ.
Takhle je to vždycky.
Vem si druhou světovou válku, ani si nedokážeš představit že by si den po válce lidi vyprávěli vtipy o hitlerovi, prostě by na nich nebylo nic vtipnýho. A dneska? Kdo neslyšel vtip
"Jak umřel Hitler? Spáchal sebevraždu když mu přišel účet za plyn"?
Takhle je to vždycky.
Vem si druhou světovou válku, ani si nedokážeš představit že by si den po válce lidi vyprávěli vtipy o hitlerovi, prostě by na nich nebylo nic vtipnýho. A dneska? Kdo neslyšel vtip
"Jak umřel Hitler? Spáchal sebevraždu když mu přišel účet za plyn"?
Just Fucking Google It!
jo ale přece jenom jsem v dětství nekoukal na filmy o NSDAP
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zemřel Paul Walker Vyřešeno
Obsah tématu byl myslím vyčerpaný a posouvá se poněkud někam jinam.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”