Název a logo firmy
-
- Pohlaví:
Re: Název a logo firmy
Tak napiš to příjmení a mne něco napadne, nebo to je tajemství?
Ilušák
Mohl by jsi napsat ještě to druhé příjmení (pokud to není tajné)? Jinak z tohoto mě zatím napadá třeba Ilucomps nebo Ilucomp. :)
Tak jsme zvědaví, co napadne tebe. Jako víš jak to je, z jednoho příjmení toho moc vymyslet nejde. Nejlepší je spojení dvou - více nápadů.
-
- Pohlaví:
No moc tedy ne, to jméno je celkem komplikovaný.
Il+Il-hardware&accessories
Il+Il-hardware&accessories
Heh :)
Zajímavý :)
"Nemocný a nemocný uvádí, Hardwer a příslušenství!"
zdenda: víš, že jo?

no, díky Blue Spirite

no, díky Blue Spirite
Přemýšlej. Mám učitele, jmenuje se František Jakubec, a jeho firma se jmenuje FraJa SW. Ale abych byl upřímnej (doufám že to nečte), když si chci něco koupit, tka to radši koupim online, a to ho mám dva km od baráku při cestě do města. Ono by to třeba vyšlo levněji, kdybych mu řekl co chci, on by to objednal, a prodal, ale když si to objednám sám, tak to mám druhej den doma, zatímco od něj bych musel nějakou dobu čekat.
Just Fucking Google It!
A co takto? Computer Mega Hardware - CMH nebo jenom CM&H, jak už řekl Michalx. Nebo čistě Mega Hardware.
MEGA HARDWARE INTERNATIONAL = MHI by bylo dobré
No, volal jsem MHI, by bylo dobré, ale i Computer Mega Hardware, ale nesedí to do zkratky. Jinak tedy tyto dvě, nebo prostě vymyslete nějakou pitomou zkratku, ASUS je třeba jenom zkratka a nic neznamená, takhle to myslím.
Díky
tux: dík, chápu
MEGA HARDWARE INTERNATIONAL = MHI by bylo dobré
No, volal jsem MHI, by bylo dobré, ale i Computer Mega Hardware, ale nesedí to do zkratky. Jinak tedy tyto dvě, nebo prostě vymyslete nějakou pitomou zkratku, ASUS je třeba jenom zkratka a nic neznamená, takhle to myslím.
Díky
tux: dík, chápu
stačí jméno, zkratku vymíšlet nemusíš
Naposledy upravil(a) Michal. dne 07 pro 2013 22:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
zdenda204 píše:Heh :)
No on to každý chce mít english a ta naše jména se na to to prostě nehodí. Tam jde spíš o to logo, aby tě potěšilo a zaujmulo oko.
A že je to Il, to je docela vtipný. Ostaně přemýšlel si někdy co znamená NVidia? Nebo Adidas = Adi Dassler.
Nesmíš vycházet ze známých věcí. Z malé firmy kolos jako Amazon neuděláš!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”