Konvertor do pokoje - topení Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Morf8522
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Konvertor do pokoje - topení

Příspěvekod Morf8522 » 05 bře 2014 18:20

--> iTerminator

Raději jim pořádně vysvětli co vlastně chceš, nejsi v pozici abys takhle mluvil s někým jako je Blue Spirit.....
ostatně se podívej co udělal pro fórum on a ty, hvězdičky mluví za vše
Můj pc -
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz

Reklama
iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod iTerminator » 05 bře 2014 18:26

Moje chyba, sháním se po topení, po elektrickém topení do pokoje, pokoj je menší, mělo by se to vlézt do 1500,-.
Zkrátka něco, co mi výkonně zahřeje pokoj a nebylo by nutné žádné technické upravení pokoje či nějaká instalace, zkrátka píchnu to do zásuvky a ono to bude topit.

Ohledně Blue Spirita, chápu že zde je legenda, nikomu to neberu a na druhou stranu, slepě ho obhajuješ a ani nevíš, co se vůbec stalo :D. Což mi přijde velice směšné.
To že má tolik hvězdiček nemění nic na tom, že i on je člověk a že i on se splete, chyba byla částečně i na mojí straně, ovšem netřeba to dále řešit.
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 bře 2014 18:29

Přímotop ti hned zatopí, ale také hned vychladne. Měl jsem všechno.

http://delonghi.heureka.cz/olejove-radi ... wwodgRUAFg

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 bře 2014 18:33

Jaká chyba? Ty si napsal tři že chceš tři odlišný věci, on ti řekl ať si rozmyslíš co vlastně chceš. Nevidím tu žádnou jeho chybu.
Just Fucking Google It!

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 05 bře 2014 18:35

Kluci neperte se, nebo se přidám! :lol:

Překlep se může stát každému, odkaz to vysvětlil. Dál, konvektor je přímotop, ve kterém něco proudí (viz konvekce z latiny). Takže předpokládám že to bude totéž jako olejový radiátor, který zmínil Blue Spirit.
Holt je dnes v módě cizácký zmrdspeek, takže to co byly po staletí lázně je teď wellness, na dovolenou se jezdí do rezortu, a z přímotopu se udělá konvektor, aby to nepřipomínalo ten megaprůser z devadesátých let, kdy se na tuhle zrůdnost dával státní ekologický příspěvek, což je snad horší zločin než likvidce zlatého pokladu!

Vzhledem k tomu že tohle topidlo žere drahý denní proud, tak se nevyplatí používat trvale, spíš jen na krátkodobé přihřátí třeba po ránu. K ničemu jinému ho nemůžu doporučit. Jinak nějaké starší malé akumulačky by se snad daly sehnat levně, občas je i někdo vyhazuje a je rád že ho toho těžkého krámu někdo zbaví. Já mám v pokoji velké a vyjde to levněji než plyn, když se s tím umí zacházet...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2014 18:38

Akumulačky nejsou špatné, ale na to asi nemá proud - tedy vysoký a nízký tarif. A strkat do 230V nemá smysl.

iTerminator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod iTerminator » 05 bře 2014 18:47

Ohledně tebe tuxi, chybu jsme nezpůsobili v tomhle topicu, takže zde je opět vidět tvé zaslepené touhy postavit se za něj i v případě, že nevíš o co se jedná.
+ Napsal jsi, že nevím co chci, nyní musím svou omluvu vzít zpět, nebot konvertor je jak píše faraon přímotop a infrazářič jsem nehledal, pouze jsem řekl, že je to dobrý nápad a zaslal odkaz s tím, že se mají mrknout na jeden, co se mi líbil.
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána

Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.

Používej Google!

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 bře 2014 18:51

Pokud jde o chybu v jiném tématu, nevim proč to taháš sem. Kdyby tě podvedla manželka, ty ses s ní rozvedl a vzal sis jinou, taky jí ten podvod budeš vyčítat?
Just Fucking Google It!

ructucduc
nováček
Stav:

Příspěvekod ructucduc » 05 bře 2014 18:52

Jelikož píšeš, že dečku už máš, zde máš další alternativu :lolno:
http://permazahrada.cz/levne-vytapeni-topime-svickou/

Než pořídit přímotop, díky kterýmu měsíčně propápíš až 5tisíc za ohřátí se, je lepší investovat do něčeho příhodnějšího. Ve starém bydlišti jsem měl sálavé topné panely (z druhé ruky) a byl jsem spokojený.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 bře 2014 18:55

Nevěřim tomu že svíčka vytopí místnost, možná tak záchod, kdyby jich tam bylo tak 20, ale normální velkou obytnou místnost pochybuju :-D
Just Fucking Google It!

Morf8522
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Morf8522 » 05 bře 2014 18:57

Závidím mu vlastně tu zimu, tu můžu větrat půl dne a za půl hoďky je tu na padnutí :crazy:
Můj pc -
Op. systém - Windows 8.1 (64bit)
Základní deska - MSI B85-G43 Gaming
Procesor - Intel Core i5 4440 3.30GHz
Graf. karta - MSI R9 290 Gaming 4G - 4Gb
HDD - Seagate Barracuda 1Tb
SSD - Samsung 840 Evo 120Gb Basic
Seasonic M12II 620W
Kingston HyperX 8Gb 1600MHz

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2014 18:58

Už jsem se nechtěl vyjadřovat, ale fakt to není konvertot, proboha co píšemšme špatně?

+ Napsal jsi, že nevím co chci, nyní musím svou omluvu vzít zpět, nebot konvertor je jak píše faraon přímotop a infrazářič jsem nehledal, pouze jsem řekl, že je to dobrý nápad a zaslal odkaz s tím, že se mají mrknout na jeden, co se mi líbil.

A ano, bylo to jiné téma kde jsem tazateli napsal aby vložil log do sekce HijackThis a nevšiml jsem si, že si v té sekci píšeme. Zmátl mne tam dotaz, který nebyl podložený logem i když ta sekce pro logy je přímo určená. Uznal jsem to! Tazatel ale začal chytračit a ostatně chytračil celou dobu, kdy nemohl najít logy které prý nebyly vytvořeny. Byly. Za mne tečka!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”