Asi se stýkám se samými suchary (ANKETA)
Souhlasim s Karlosem, to sem na forum nepatri, stejne jako jemu se mi na foru libi ze se tu konstruktivne resi problemy a nefunguje to jako na nekterych jinych forech kde se odpovida na dotazy stylem "kdo koho vic precura". Tak jenom doufam ze tento web se bude i nadale ubirat stejnou cestou jako doposud.
-
- Pohlaví:
Dobrovolně se přiznávám, že mi to jako vtip moc nedochází - asi jsem taky suchar, ale ze své zkušenosti vím, že ne každý vtip se povede a ne každý je pochopen. Mnohokrát se mi stalo, že jsem pochopen nebyl, ale také se mi mnohokrát stalo, že můj v dané chvíli vynikajíci vtip mi po třech dnech připadl jako velká trapárna.
Takže musím jedině souhlasit m.j. s Karlosem.
Jen bych dodal, že tohle fórum je z těch co znám to nejpohodovější a tak si to nadále udržme.
Takže musím jedině souhlasit m.j. s Karlosem.
Jen bych dodal, že tohle fórum je z těch co znám to nejpohodovější a tak si to nadále udržme.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě bych doplnil k té pohodě zde. Vyskytuji se ještě na modelářském fóru na serveru Mo-na-ko, jednou jsem se chtěl pochlubit, jak jsem sqělý, když si u nové lodě dělám sloupky zábradlí tak, že vyrábím úhelníky slepením pásků širokých 1 a 1 a půl milimetru o tloušťce 3 desetiny. Hned prvním, kdo zareagoval byl pan mezinárodní rozhodčí modelářských soutěží a seřval mě, že jsem modelářské prase, protože s těmito modelovými rozměry bychom se dostali ve skutečnosti ke sloupům okolo 15 centimetrů a to neměly ani bitevní křižníky. Nic nebral, že nechci loď na soutěž, ale chci si na rybníku zajezdit s modelem, kde zábradlí není ze špejlí, ale úhelníků.
Další zkušennost mám na fóru válka, zde jsem jako naprostý nováček chtěl oslovit jednoho z diskutujících odborníků (míněno upřímně v hluboké úctě). Pár minut po vložení mě seřval moderátor, co si to dovoluji vkládat technické dotazy do faktografické části...
To tady jsou moderátoři daleko vlídnější

Další zkušennost mám na fóru válka, zde jsem jako naprostý nováček chtěl oslovit jednoho z diskutujících odborníků (míněno upřímně v hluboké úctě). Pár minut po vložení mě seřval moderátor, co si to dovoluji vkládat technické dotazy do faktografické části...

To tady jsou moderátoři daleko vlídnější

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

u X mě to připadá buď jako neznalost nebo opravdu naivní hloupost ale co mě překvapuje že nad takovou stupidností se dokáže člověk rozepsat! (včetně mě - poněvač sám sebe taky občas nechápu)

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
karlos píše:Ještě bych doplnil k té pohodě zde. Vyskytuji se ještě na modelářském fóru na serveru Mo-na-ko, jednou jsem se chtěl pochlubit, jak jsem sqělý, když si u nové lodě dělám sloupky zábradlí tak, že vyrábím úhelníky slepením pásků širokých 1 a 1 a půl milimetru o tloušťce 3 desetiny. Hned prvním, kdo zareagoval byl pan mezinárodní rozhodčí modelářských soutěží a seřval mě, že jsem modelářské prase, protože s těmito modelovými rozměry bychom se dostali ve skutečnosti ke sloupům okolo 15 centimetrů a to neměly ani bitevní křižníky. Nic nebral, že nechci loď na soutěž, ale chci si na rybníku zajezdit s modelem, kde zábradlí není ze špejlí, ale úhelníků.
Vsechny modelarske fora ale nejsou stejne, ja chodim na rcmania.cz (tedy jen jako pasivni "okukavac"), ale je tam pohoda asi jako tady. Neni to sice lodni modelarina ale letecka nicmene modelar jako modelar no ne. Ale svoje poznatky tam raci nepisu protoze se ridim hesli "centimetr neni mira", "vzduch je nase more" a posledni moje obvzlaste oblibene "vzlitnout muzes, spadnout musis"
-
- Pohlaví:
jkmaxfli: Nějaký počet a s tím související level nemá zase až tak nějaký velký význam, velký počet příspěvků nerovná se automaticky kvalita příspěvků. Mě spíš pokaždé potěší, když mi někdo poděkuje, že jsem mu dobře poradil. V dnešní uspěchané a drsné době se to cení. Nebo když dostanu takovýhle vzkaz, doufám, že to autorovi nebude vadit:
"Ahoj, nejprve se omlouvám že ti to píšu přes PM, ale nepřipadá mi to vhodné do fóra. Mohl by jsi mi prosím napsat odkud sháníš všechny ty názvy programů? Máš na to něco speciálního? Nebo jen prostě hledáš na googlu nebo stahuj,slunečnici atd. atd.? Mohl by jsi mi to prosím napsat, moc by mě to zajímalo. Ale hlavně se nemusíš vůbec bát. Konkurovat ti na pc-helpu nechci, (protože ty tvé výčty programů vždy na dané téma jsou naprosto bezkonkurenční), měl bych to čistě pro svou potřebu. Díky moc."
P.S.: Docela mě překvapuje, kolik lidí si neuvědomuje pointu se strkáním cracku do freeware. No, když se o to budete snažit, já vám to vymlouvat nebudu
Já patřím do skupiny lidí, které je to spíš líto, že je to zbytečná snaha. Na jiném fóru jsme měli prdel z toho, že někteří jsou tak "deformovaní", že se o to skoro pokoušejí ...
"Ahoj, nejprve se omlouvám že ti to píšu přes PM, ale nepřipadá mi to vhodné do fóra. Mohl by jsi mi prosím napsat odkud sháníš všechny ty názvy programů? Máš na to něco speciálního? Nebo jen prostě hledáš na googlu nebo stahuj,slunečnici atd. atd.? Mohl by jsi mi to prosím napsat, moc by mě to zajímalo. Ale hlavně se nemusíš vůbec bát. Konkurovat ti na pc-helpu nechci, (protože ty tvé výčty programů vždy na dané téma jsou naprosto bezkonkurenční), měl bych to čistě pro svou potřebu. Díky moc."
P.S.: Docela mě překvapuje, kolik lidí si neuvědomuje pointu se strkáním cracku do freeware. No, když se o to budete snažit, já vám to vymlouvat nebudu

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”