Ani zamykání pokoje nepomáhá? Já bych to rodičům nějak ještě vysvětlil, že do tohoto pc se mi hrabat nebudou, a když budou platit.Koupil bych si externí disk, na kterém bych měl všechno důležité.Skus vzít všechny káblíky a nechat to tak. Nechej monitorovat pokuj kamer a nějaké senzory, co rozpoznají pohyb.

naštěstí stímhle zkušenosti nemám.Otec má svoje pc ja svoje a nevzájem si tam nelozíme, a staráme se každý ze svých peněz.Mno on mi akorád nadává když je pc rozdělané

. Nedávno myslim zrovna v pátek večer mi matka od PC když jsem tu nebyl odnášela talířek a spadnul jí nůž na case . Samozřejmě já neměl bočnici přišrubovanou a na bočnici byl větrák, který je přidělaný na MB. Bočnice upadla a větrák vzala s sebou a vyravala ho z MB

. Já myslel že mě jebn*. (to bylo to memphisto, jak jsem ti psal na icq co se může stát, protože pc bylo za chodu.) Hned jak jsem vlezl do pokoje, tak jsem si říkal ty vado, to pc je nějak tiché. Příjdu blíže.... naslouchám a vidím, jak se někdo nenápadně sbažil bočnici přidělat, a k tomu ještě blbě