Je toto fórum opravdu k ničemu ? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Je toto fórum opravdu k ničemu ?

Příspěvekod Argoneus » 06 zář 2008 16:42

co máš za práci
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 zář 2008 16:48

karlos píše:Pan Markus Uhl toto fórum nenávidí. Je to můj šéf a zakázal mi navštěvovat ho v pracovní době :wink:

A co udělat tohle? :D http://www.csfd.cz/film/226221-prodam-s ... ast-track/

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 09 zář 2008 17:55

Zdravím všechny, pokusím se reagovat na několik věcí, které zde zazněly. Pro zjednodušení nebudu citovat...snad nevadí ;-)

- zbytečnost tohoto fóra? Pokud bychom byli zbyteční, už bychom dávno zanikli. Pokud bych měl pocit, že je fórum zbytečné, nepodílel bych se (časově, finančně) na jeho provozu. To samé platí pro naše sponzory (ať už z řad uživatelů nebo pár firem [viz. náš aktuální chlebodárce web4u.cz]) a naše uživatele (vy všichni). Dále to myslím nemá cenu řešit...

- zamykání témat - bohužel se někdy téma "zvrhne" v diskuzi zcela mimo téma a v tomto případě by měl zasáhnout moderátor: zpravidla téma promaže, upozorní na OT diskuzi a čeká na další vývoj. Pokud výmaz vadných příspěvků nepomohl a téma se vyvýjí znovu špatným směrem, uzamkne ho. Popravdě, nenapadá mě žádné jiné řešení (??) a osobně v tomto nevidím problém. Pravda, tazatel může být "poškozen" tím, že nemůže reagovat ve svém tématu...v takovémto případě bych mu doporučil obrátit se přes SZ na tým pc-helpu (na mě nebo naše mody) a požádat o znovu-odemknutí

Jinak moc díky všem za jejich názor na naše (a vaše ;-) ) fórum, určitě to potěší a nejen mě, ale i všechny ostatní, kteří nad fórem tráví svůj volný čas.

Zdraví

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 10 zář 2008 19:33

Nevím proč někdo hlásá, že toto fórum je k ničemu. Našel jsem zde vždy pomoc a myslím tu POMOC bez ruzných narážek "ty jsi lama" a podobně ... navíc teď jsem oslavil narozeniny "rok na tomto fóru" :smile: Sice jsem v určitých oblastech "zelenáč", ale někdy jsem snad pomohl i když to byla maličkost :bigups:
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

hroch123
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod hroch123 » 10 zář 2008 20:31

Musím uznat že jsem se taky asi tuším už 2x tady ptal a výsledek mě pomohl. A to vyřeším a najdu odpověď téměř na vše. Člověk se holt musí pořád učit. Fórum je dobrý. Pouze jsem nedostal odpověď jak odstranit nebo přeinstalovat WMP 11 z Vist. Ale snad se někdo ozve dřív než to vyřeším. :D
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 22 zář 2008 11:57

:lol: to mas hodnyho sefa co :lol:

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod rosscow » 22 zář 2008 15:08

Tohle fórum byl dobrý záměr. Když se jen tak letmo mrknu na nějaký ty "herní portály", tak na jejich diskuzních fórech mě vždy dostane sekce problém s HW a SW. SW dokáží tak nějak vyřešit, budíž. Ale to, co se dočtu v těch diskuzích týkajících se problémů o HW, to se musím někdy zasmát. Není divu, když tam lidi závodí o to, kdo má nejvíc příspěvků, prosedí u jedné a té samé hry od rána do večera a do toho fóra musí tu kravinu prostě napsat, aniž by měli páru, co se odehrává pod pokličkou jejich casů. A vrchol toho, že ty příspěvky začínají nebo končí nějakou urážkou nebo nadávkou. Naopak tady se sešla skvělá skupina lidí a problémy často dořeší až do šťastného konce. Pracuji v zaměstnání s HW a rád tady poradím i rád se tu něčemu přiučím. Když máme s kolegy nějaký problém se kterým si nevíme rady, odpověď, řešení a vlastní motivace nás díky tomuto fóru dovedla do toho správného finiše.

PS: Tento týden by mi měli opět dát do provozu doménu, takže poskytnu reklamu. Nejspíš v podobě baneru.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 22 zář 2008 16:14

Nachází se zde zdravé jádro a vyhraněné osobnosti s pozitivními znaky skóre a tudíž je forum nad průměrem kvality na netu Model lidské osobnosti.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 23 zář 2008 11:02

rosscow píše:Tento týden by mi měli opět dát do provozu doménu, takže poskytnu reklamu. Nejspíš v podobě baneru.

Obecně pro všechny - moc díky za váš pozitivní ohlas na naše/vaše fórum 8) Ohledně banneru, jakmile by jsi umístnil, dej mi prosím vědět - zařadili bychom tě (pokud nejsi proti) do seznamu uživatelů podporujících pc-help.

Zdraví

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 23 zář 2008 16:19

tohle forum je fakt dobré, protože tu jsou lidi, který tomu fakt rozumí, sice dost případů nevyřešeno, protože třeba žadatel o pomoc to vzdal a nebo zapomněl kam všechno psal... je tu dost lidí, který chtějí radit a třeba poradí špatně (viz. já:) ale snaží, zatim mi nikdo nenadával, jen upozornili, že je blbost co jsem napsal. někdo se snaží něco napsat, ale těch lidí je tu opravdu jen minimum. fakt si vážim toho že tu nikdo nenadává do lam apod.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 zář 2008 19:06

CZechBoY: Mé asociace myšlenek jsou prapodivné a pak si nemohu pomoci a musím vložit OffTopic :wink:
Připoměl jsi mi starý dobrý fór.
Do hospody přijde decentní pán v letech a hledá, kam by si sedl. Vidí u jednoho stolu přibližně stejně starého pán, tak jej osloví: "Dobrý den, mohl bych si k vám, prosím, přisednout?"
"Ale beze všeho, pokud vám tedy nevadí, že když si dám pět piv, tak hovořím sprostě..."
"Ale vůbec ne a kolik jich již máte?"
"Vosum ty starej idiote!" :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 23 zář 2008 19:09

njn, a co jsem napsal sprostě ?:D jsem takovej že nevim co píšu :) mám trošku rozdílný psaní, tak to offni no, vyřešeno :D
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2