PC u topení – nepřehřívá se?* Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC u topení – nepřehřívá se?*
75 C už je skoro dost.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Jak píše mmmartin, osobně bych pro tu bednu hledal jiné umístění. Možn to nepomůže, možná jen zdánlivě, ale nic se tim nezkazí. Lepší než přád trnout jestli se něco neupeče.
Já takto před 2 lety upekl zdroj. Bylo léto vedro a zdroj topil jako vařič a já si říkal topí 3 roky a vydrží i 4. Nevydržel a ještě štěstí že nic nevzal ssebou.
Já takto před 2 lety upekl zdroj. Bylo léto vedro a zdroj topil jako vařič a já si říkal topí 3 roky a vydrží i 4. Nevydržel a ještě štěstí že nic nevzal ssebou.
cau , mam taky pc u topeni , muzu sem dat teploty nebo mam zalozit vlastni tema ? 

-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu, že je to identické téma tak to dej sem. Použij třeba HW-monitor co mám v podpisu a dej sem screen jako přílohu.

-
- Pohlaví:
Pohoda, i ta GK. Jestli hraješ něco náročnějšího tak si to změř při hraní.
-
- Pohlaví:
Docela mě štvala ta teplota grafické karty ,,, za topeni jsem dal i desku ..... a tak jsem požádal kámoše který má grafickou kartu stejnou . ( Nvidia 8800 GTS ) ... a po 30 min hraní naměřil podobnou teplotu , až 77 C ... :( Takže nevim kde je chyba ..... měl bych si u tohodle typu grafické karty s tím lámat hlavu ?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ta karta je na to stavěná.Je jasný že by bylo lepší tu teplotu snížit například větším průvanem ve skříni a nebo pokud ji chceš opravdu srazit na kolena tak výměnou chladiče na kartě.Jinak bych si s tím moc hlavu nedělal.Byli doby kdy moje ATI HD4850 měla 98°C to už jsem se oni začínal bát
tak jsem vyměnil chladič a je po problémech 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Grafické karty vydrží větší teploty než procesory. V klidu při minimální zátěži mám na Asus GeForce 6800 GT kolem 65C, zpomaluje až při 135C ... 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”