soubor VIDEO_RM
Re: soubor VIDEO_RM
Čím to kopíruješ?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co to nekopírovat,ale vytvořit/např.v NERU/nové DVDvideo.Tzn.Zadat Vytvořit DVD video a pak Přidat soubory a pokud tam dáš tu složku tak si to/SNAD/vezme jen ty soubory a vypálí.To ovšem jen hádám.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
to richie: kopii nemám protože jsem ji nepožadovala, chtěla jsem od všeho kus a nijak neupravovaný s tím, že si úpravy a kopie udělám sama...nenapadlo mě že s tím bude problém...mít doma dvd rekordér přetáhla bych si to sama..
Momentálně jsem trochu v presu, ale jakmile bude chvilka zkusím něco z tvých doporučení...snad něco zabere .o) dík moc
Momentálně jsem trochu v presu, ale jakmile bude chvilka zkusím něco z tvých doporučení...snad něco zabere .o) dík moc
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Čím to kopíruješ?
používám DVD FAB Platinum a ten mi to nebere...v Neru vypaluju CD a DVD jsem tam nezkoušela...Shrink jsem zkusila a nevzal to..
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
liborek píše:A co to nekopírovat,ale vytvořit/např.v NERU/nové DVDvideo.Tzn.Zadat Vytvořit DVD video a pak Přidat soubory a pokud tam dáš tu složku tak si to/SNAD/vezme jen ty soubory a vypálí.To ovšem jen hádám.
Mám NERO a vypaluji DVD-Video velmi často a dle mých zkušeností soudím, že hádáš správně. Zde je asi problém dostat to na HDD,že? A nebo to si vůbec nezkoušela? Klasickou cestou, prozkoumat v Tento počítač mechaniku a složky dát kopírovat na HDD?
Jiným způsobem nic nevypaluji, protože jakkákoliv chyba zbytečně zničí nosič, takže to dávám nejdříve na HDD a potom vypálím jak popsal Liborek. Před dvěma dny jsem to činil při záloze DVD ze svatby kamarádky a problém nebyl. To ovšem bylo klasické DVD-Video.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Nevím zda to bude funkční, ale můžeš to zkusit nejdříve na DVD+RW ... Udělej DVD Fab Platinum kopii a nevypaluj jí, pouze nech vytvořit kopie složek a souborů na harddisk. Tu složku VIDEO_RM zkopíruj i s obsahem v průzkumníku nebo Total Commanderu a přidej na harddisk. Pak to celé vypal v Neru, ale ne jako DVD-Video, ale jako obyčejné DVD data. Většina stolních přehrávačů to zkousne. Při jakékoli chybě, zádrhelu nebo poté po vypálení nefunkčnosti dej vědět. Kopíruji takto DVD-Video s přídavkami, daty pro PC či dalšími speciálnostmi mimo DVD-Video specifikaci ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4740
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58