nákup kamery Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: nákup kamery

Příspěvekod makojed » 08 kvě 2010 13:11

tak já už jsem se v těch kamerách uplně stratil zdá se mě to všechno uplně stejné ,projel jsem tolik stránek že už ani nevím jestli se nedívám pořád na ty samé, od pevného disku jesm tedy upustil ale potřeboval bych tak 2 , 3 kamery co by sis koupil ty kdybys měl +- 18000 já těm zkratkám nerozumím , mělo by to mít asi ty sdhc karty nějaká ta interní pamět by nebyla taky na škodu , šikovný stabilizátor ale to mají asi všechny no fakt nevím

Reklama
samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 08 kvě 2010 13:39

Já osobně bych volil Canon a nebo Panasonic. U Panasonicu se mi líbí hlavně 5.1 zvuk. Jinak na Tvou otázku. Já mám tuto:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000NRI

a kdybych měl teď volit další tak bych se držel osvědčené značky a zvolil tuto:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P25H0A9NRK

Já proti té kameře nemůžu říct nic. Ani kapka nespokojenosti. Je pravdou, že při nižším osvětlení to není ideální, ale na druhou stranu (a to je názor recenzentů) při dobré světelnosti se řadí mezi kamery v cenách 30 000kč. Prostě vynikající. Zvuk je perfektní i když jen stereo, fakt jsem spokojenej. Natáčel jsem s ní už moc:

Např. Výlet v Domažlicích (2 dny), modely železnic v Praze, besídky, narozeniny a týden na horách ji prověřil dokonale. Zoom skvělý, ostření perfektní, malá, lehká ... super.

Ti co viděli záběry s ní udělané ji chválí a jedni mají semnou zítra setkání, abych jim natočil svatbu. Chtěl by to někdo kdybych měl nepěkné záběry ???

Zkušenosti jiných s mou kamerou:

Kamera je to skvělá... Koupil jsem ve vidině úspory peněz Panasonic HDC-SD10, ale po natočení cca hodiny videa doma i venku jsem švihal do krámu kameru vrátit. Neskutečný SH*T nato, že měla mít FullHD tedy 1920*1080 rozlišení, což fyzicky měla, ale kvalitativně na výstupu z mobilního telefonu... Koupil jsem již dříve okoukávanou HF 200 (rozdíl sice cca 5 000,- Kč) ale za tu kvalitu to stojí. I v LowLight se kamera chová skvěle, skoro nešumí, když si s tím pohraju v PS14 HD Ultimate je výsledek velmi uspokojivý. A venku? Pche... Paráda... i na 107cm plasmě je obraz jako z křišťálu. Jednoznačně v rozmezí 12-16tis nejlepší kandidát... ­(Baterka je mínus, ale zase pokud máte 2 máte vyhráno...)

Zdroj chvály: http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P6 ... E9000.html

Nevím odkud seš, ale pokud ne daleko od Rakovnicka, možná bys mě mohl navštívit, abys viděl naživo jaké to je, nejen s kamerou, ale i PC s programy atd.

Jinak se snaž někde získat Value Kit: Brašna, karta, hdmi kabel. A k té baterii. Vydrží 1h 30m a po mých zkušenostech je to dobrá výdrž, ale druhá by byla dobrá. Je v cenách okolo 1500kč. Nebo s výdrží 3h za 2700kč a nebo 4h 30m za 3900kč.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod makojed » 08 kvě 2010 21:50

ahoj tak jsem se kkoukal na tu kameru ty dvě se od sebe liší pouze v tom 32 Gb disku a samozřejmě cenou teda jestli jsem to dobře sledoval. to jsou 4000kč a ještě k tomu není dostupná .mrknul jsem i na jiné stránky a našel jsem tuhle http://www.exa.cz/digitalni-kamera-canon-legria-hf20/ podle mě je to ta samá, jestli je to ona tak co mě tam uniká že je o tolik levnější ? kdyby to nebyl podraz tak by mě to i vyhovovalo. je to v Praze to bych si mohl vyzvednout osobně a ještě bych ušetřil 4000 tisíce :D

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 08 kvě 2010 22:12

Je to ona, ale kupoval bych ji na netu. Když ji koupíš v obchodě tak si ji můžeš osahat, zaplatit a pak máš smůlu, pokud třeba po dni zjistíš, že ti nevyhovuje. Když to koupíš na internetu máš možnost ji do 14 dnů vrátit ... co to kecám ty chceš natáčet :D ... vyměnit.

Ano liší se pouze 32GB interní pamětí a ta je k nezaplacení :D víš kolikrát se ti stane, že zapomeneš doma kartu? Mě se to stalo jednou a příště si natočit babičku už mi dopřáno nebylo :-(

Jinak do monitorů moc nedělám, ale tady výběr vzhledem k ceně a základním parametrům tak složitý není. Co tenhle? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B2OFVKH

24" by byl lepší, ale o 1000kč dražší. Časem to nemusí být hned dokoupíš 5.1 repra a jsi vybaven. No a full hd tv placky se dají sehnat i za 15 000kč také to není přemrštěná cena.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

makojed
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod makojed » 08 kvě 2010 22:49

tak jo kameru asi zítra objednám , sestavu a lcd prodiskutuji s bankéřem :D akorát bych ještě potřeboval jednou napsat tu grafárnu košík se vymazal a zustal tam jen ten starý.

tak jsem zvědav jak tohle dopadne
diky moc zatim čau

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 09 kvě 2010 10:24

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”