Power director nejde nainstalovat Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Power director nejde nainstalovat Vyřešeno
Udělej to co jsem psal před tímto.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Power director nejde nainstalovat
No tak teda mačkala sem F8 potom jsem se dostala na to přihlášení výběr z Guest-Administrator a uzivatel (bo nějak tak) no tak teda kliknu na Administrator 1. Je tam kolonka na heslo,které nevím kde mám schrastit
No a pak když sem jakože dala OK tak to napsalo:our account has been disabled.Please see your system administrator :/ :/ Takže nevím co ted,tak jestli bys mi ještě njak helpnul? . :)

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře zkusím to

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2011 20:06) ---
:( HerŇajs Tak jsem to teda potvrdila,furt mi to psalo tu Angl. větu, a pak mě to teda jakože pustilo dál,tak jsem to zkusila nainstalovat,a zase ten pitomý adresář..Takže máš nějaké návrhy?
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2011 20:07) ---
:( HerŇajs Tak jsem to teda potvrdila,furt mi to psalo tu Angl. větu, a pak mě to teda jakože pustilo dál,tak jsem to zkusila nainstalovat,a zase ten pitomý adresář..Takže máš nějaké návrhy?

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2011 20:06) ---

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2011 20:07) ---
-
- Pohlaví:
Není problém v tom, co stahuješ. Stáhni to na C:/, tam si vytvoř složku XY a tam to rozbal. Pak to musí jít nainstalovat.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš nainstalovanou starou (7,8) verzi? Ta musí jít pryč.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Jo ještě jsem zkusila se doloudat do úplného vnitřku (jako kde to leží) No a jak sem to chtěla otevřít jak se to otevírá přes tento p. C:// atd..
Tak si to napíše: Neplatný název adresáře..
To si ze mě dělá šoufky? Nevíš jak to zplatnit.Prostě ty soubory tam jsou ale nejde to otevřít.a píše to toto.Jinak zkusím znova no
No já jsem měla power d. 8 pak jsem na to hodila 9 a pak jsem to odinstalovala přes různé takové ty programy,které ti to smažou všecko,no a ted mi to nejde :(
Tak si to napíše: Neplatný název adresáře..

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To bych poprosil v sekci HJT ať se ti kouknou co tam máš a nemáš a chtěl bych to trošku vyčistit. Pokud umíš anglicky zkus se optat na fóru Cyberlinku a nebo se podívej zda tam něco takového neřeší.
A prosím TRIAL verze je tady: http://www.cyberlink.com/downloads/tria ... en_US.html
A prosím TRIAL verze je tady: http://www.cyberlink.com/downloads/tria ... en_US.html
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
No a myslíte si že kdybych vymazala všechno,i ten neplatný adresář,který tam je a pak to stáhla tak že by to šlo?
-
- Pohlaví:
To je ve hvězdách, ale už si toho udělala co se dalo, tak to odstraň.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2011 21:41) ---
Jo jinak chci poděkovat,všem kteří se tady semnou nervili

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek