Prodej pod vlastní značkou

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

kuntscher
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Prodej pod vlastní značkou

Příspěvekod kuntscher » 28 čer 2011 00:05

jestli firma František Vochcapádlo prodává PC s názvem Hyper Dělo na tvoje tělo, nebo s názvem František Vochcapádlo si myslím, je uplně jedno.

Reklama
Hurricane046
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hurricane046 » 28 čer 2011 00:19

když si najde kupce tak v pohodě... vždyť se na to podívejte - to půjde na dračku :D
Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 28 čer 2011 00:24

Heeeej to si čornul z mojeho skladu! :D :evil:
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 28 čer 2011 01:14

Hurricane046 píše:vždyť se na to podívejte - to půjde na dračku :D

Jak to děláš, když jdeš večer spát a usínáš u filmu? U tohohle lampionu bych asi neusnul :lol:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

mar00m
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod mar00m » 28 čer 2011 07:40

MY!GOD! :shock:

To je teda něco......
K tomu prodeji: Mno myslím, že kdyby jsi prodával pod jinou značkou (svojí), tak by to nevadilo. Ale musels bys si dát pozor na Registrované Ochrané Známky, atd.....
Jinak dobrý nápad.
Vyzkouším: Windows Seven > Stary Běž ven
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.

Antaury
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Antaury » 28 čer 2011 12:53

mar00m: Asi budeš mít pravdu...Ochrané známky?Aha,ty myslíš takový to písmenko v kroužku že?No...asi to problém nebude...Dnes ráno jsem našel jednoho chlápka a ten prodával počitače od firmy Dell a Asus v takových velkých informačních terminálech,kde nebylo o původní značce firmy ani slovo...jinak celé přejmenované na jeho produkt...takže máte asi pravdu lidi a prodejem hardwaru od jiných značek jako celek pod značkou mé firmy nebude problém.Takže opravdu díky moc všem.

mar00m
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod mar00m » 28 čer 2011 12:59

Myslel jsem tím, že oficiálně nemůžeš použít pro název "stroje" existující ochranou známku....
Písmenko v kroužku: Buď C: Ty myslíš Copyright = Autorské právo
Obrázek
Nebo P: To je fonogramová výhrada
Obrázek
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.

Antaury
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Antaury » 28 čer 2011 17:57

mar00m: Jo,nejspíš vím jak to myslíš,např. Apple má počítač jménem mac pro.Tudíž pokud by se má firma jmenovala ehmm dejme tomu třeba ,,Kámen" Tak bych nemohl vydat název toho počítače jako Kámen mac pro. Mám pravdu?Nebo sem vedle jak ta jedle? :D

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

OT

Příspěvekod tux » 28 čer 2011 19:05

Hurricanne046: V jakým programu děláš ty efekty?
Just Fucking Google It!

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 28 čer 2011 19:31

Antaury píše:mar00m: Jo,nejspíš vím jak to myslíš,např. Apple má počítač jménem mac pro.Tudíž pokud by se má firma jmenovala ehmm dejme tomu třeba ,,Kámen" Tak bych nemohl vydat název toho počítače jako Kámen mac pro. Mám pravdu?Nebo sem vedle jak ta jedle? :D

Vydávat cizí produkt za svůj samozřejmě nemůžeš. To platí o všem. Pokud si ale poskládáš svůj komp a dáš si na něj nálepku Megacomp, kterou budeš mít registrovanou (ale není to nutné, jen jistota), tak si to nikdo nemůže přejmenovat a prodávat dál pod svým názvem.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Antaury
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Antaury » 28 čer 2011 19:46

d1amond: Ano tak jsem to myslel...nemyslel jsem to tak,že koupím sestavu třeba od HP a jen odstraním logo HP a nalepím tam logo své firmy,ale jen seskládat věž z komponentů...třeba základní deska od intel,procesor AMD,grafika nVidia atd.atd. Prostě bych tyto komponenty nakoupil na internetu (né přímo od firem,ani bych se jich neptal) a sestavoval z toho věže,věže pojmenoval třeba SuperpcX a nalepil bych na věž logo mé firmy...O to mi šlo,chtěl jsem jen vědět,zda mohu prodávat vlastní sestavu pod svou značkou jen s hardwerem nevyrobeným mnou.Pokud to není problém,tím jste mi trépení velmi ulehčili.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 28 čer 2011 19:49

Není. Jinak on Intel dělá desky?
Just Fucking Google It!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení