Ja se zbavit majetku!

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ja se zbavit majetku!

Příspěvekod Sender » 20 říj 2012 22:03

jj,chtělo by to info o pozemcích.
Pokud pozemek aby na něm člověk nemusel nic dělat,tak nějak zařídit ,aby tam bylo ochraný pásmo.
měl jsem takovej pozemek -lidi z životního prostředí mi sdělili,že bez povolení tam nemůžu dělat nic.Další člověk (od firmy co dělala digitalizaci pozemků) mi řekl,že když skácím stromy tak,aby to nikdo nepoznal,tak to bude v pohodě.:-D

Reklama
Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 20 říj 2012 22:07

Sender no to už jsem taky zažil, vytváření stromů zlámaných větrem za pomoci bagru. Majitel ještě dostal peníze od pojišťovny :evil:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 říj 2012 00:09

To není to nejhorší, ale dědí se i dluhy, o kterých při převzetí dědictví nemusíš vědět, protože věřitel se přihlásí později.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 říj 2012 11:01

Obávám se, že toto je natolik nejen od PC odlehlý, ale zejména odborný dotaz, že nejlepší bude se obrátit na někoho z tohoto výběru, pokud už nechceš investovat do nějaké advokátní kanceláře. Tady to akorát tak skončí buďto hádkou, nebo záplavou vtipných a ještě vtipnějších rad.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 říj 2012 15:25

mmartin:Máš pravdu.Jen jsem to zkusil.Ještě to tu chvilu nechám , kdyby se někdo vjádřil k věci.Ty online poradny jsem zkoušel, ale buď nepřijímají dotazy nebo odpověď zní, že dotaz je komplikovaný a odkáží na placenou poradnu.Jen ta jedna přijímá dotazy vždy v liché pondělí v 10hod. prvních 100 a to se mi zatím nepoštěstilo se dopracovat.Zítra jdu k notářce ohledně nějakých věcí z dědictvím, zkusím se optat.Zatím dík.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”