Pokud by byla šifrovaná tak má svoji specifickou příponu,kterou má od výrobce.Vzlášť oblíbený je philips.
Výběr satelitu, doporučení Vyřešeno
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Výběr satelitu, doporučení
A proč myslíš,že ten ferda má v popisu web rádia a youtube,picasa atd.On ferda není jen combo-http://www.ferguson-digital.eu/en/products/hd-receivers.htmlPři výběru je nejsnažší dohledat návody-pročíst a hledat pro a proti co ti bude vyhovovat.
Pokud by byla šifrovaná tak má svoji specifickou příponu,kterou má od výrobce.Vzlášť oblíbený je philips.
-
Marwvek
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
aha dobry vedet
, no nelze přehrát , ale když jsem se dival na recenze u tech prijimacu tak vetsinou co lide psali tak v pc to jde přehrád , mě nejde o kopírování ale prostě o to abch to viděl, a protože jsem na intru tak doma nahraju a na intru si to poustim na pc, ted jsem to dela pred dvd ale to je kvalita na nic
Radsi si to vyzkousej dopredu, protoze sifrovanou nahravku prehrajes jen na tom prijimaci co ji nahral.
Napriklad v recenzich na Parabole to vzdy pisou (nektere prijimace sifruji VSECHNY nahravky, i FTA)
Na pripone vubec nezalezi, sifrovane jsou i TS soubory.
Napriklad v recenzich na Parabole to vzdy pisou (nektere prijimace sifruji VSECHNY nahravky, i FTA)
Na pripone vubec nezalezi, sifrovane jsou i TS soubory.
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Vždyť jsem to už psal o vyzkoušení.Čemu říkáš-ted jsem to dela pred dvd ale to je kvalita na nic?
Co nahrávám já tak je kvalita perfektní-A přehraješ to bez problémů i bez úprav-http://mpc-hc.sourceforge.net/
Co nahrávám já tak je kvalita perfektní-A přehraješ to bez problémů i bez úprav-http://mpc-hc.sourceforge.net/
-
Marwvek
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
jo vidim. ty co to pisou si ten prijimač upravily.. dali tam tu enigmu 2 ale podle všeho v zakladu jim to take fungoivalo pry normalne vlc ty ts soubory přehraje. čtu zde --> http://forum.satdigitalne.cz ale pisou to tam moc slozite takež polovine nerozumím
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 22:03) ---
no kvalita nevim proč ale v pc mizerna v jakemkoliv, ale když to prehraji z5 na tom stejnem dvd tak dvalita je dobra, ale hlavně dvd už me zacinaji štvat. jak jezdim na intr proste to tam hodim.. ve vlaku a v busu a uz hodnekrat se mi stalo dvd zlomene.. a nahraval jsme to na rv a no proste nemam v lasce dvd hučí mechanika a no . fleska lepsi
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 22:03) ---
no kvalita nevim proč ale v pc mizerna v jakemkoliv, ale když to prehraji z5 na tom stejnem dvd tak dvalita je dobra, ale hlavně dvd už me zacinaji štvat. jak jezdim na intr proste to tam hodim.. ve vlaku a v busu a uz hodnekrat se mi stalo dvd zlomene.. a nahraval jsme to na rv a no proste nemam v lasce dvd hučí mechanika a no . fleska lepsi
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
V první řadě hledej přístroje,které umí nahrávat na disk co má NTFS,protože ty co mají jen FAT 32 tak ty nahrávky dělí po souborech cca.1,5GB a vznikne ti spoustu souborů,které mají svoji příponu,kterou nikde nepřehraješ a budeš mít i problém s jejich úpravou.
-
Marwvek
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
http://www.digizone.cz/clanky/hd-box-sf ... tandardni/ tak muj favorit uz asi neni.. nahravky rozdeluje po 4gb a to myslím že vv hd bude chvilička
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Ne po 4GB,ale když je soubor větší jak 4GB tak do více souborů.
-
Marwvek
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
no prave ale nikde nevidim jestli umi ntfs
ale jeslti to rozdeluje tak to je taky celkem an nic
ale jeslti to rozdeluje tak to je taky celkem an nic
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Pokud dělí tak tam je FAT32.http://technet.microsoft.com/cs-cz/library/cc779002(v=ws.10).aspx
NTFS je nad 4GB.
NTFS je nad 4GB.
-
Marwvek
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
tak studuji zitra napisu, ale ten ferda vypada nejlepe asi zatim, priblizne jsme si projel manuál . takže ten combo a wifi adapter. akorat jsme tam bevidel. jeslti to umi primo prohlizet stranky nebo jen rss youtube atd.. chtelo by to i normalni prohlížeč
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:35) ---
tak o internetovem prohlizeci jsme nic nenasel. jen aplikace na stažení, usb lze nahravat neomezeně ale pozemní neni kodovanej a neni problem prehrat a satelitní je kodovanej a nelze prehrat v pc pry, ale pisou tam take ze by asi stačilo pres ci modul a pak by to jit melo
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:40) ---
a jeste ted jsem narazil na 720p a 1080i :( by tam 1080p tak asi mam viteze ale rozdil na velke ploše je zantelny , ano vim že vysilani je pouze i ale z hdd mam p
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:41) ---
oprava. na strankach vyrobce je 1080p
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:35) ---
tak o internetovem prohlizeci jsme nic nenasel. jen aplikace na stažení, usb lze nahravat neomezeně ale pozemní neni kodovanej a neni problem prehrat a satelitní je kodovanej a nelze prehrat v pc pry, ale pisou tam take ze by asi stačilo pres ci modul a pak by to jit melo
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:40) ---
a jeste ted jsem narazil na 720p a 1080i :( by tam 1080p tak asi mam viteze ale rozdil na velke ploše je zantelny , ano vim že vysilani je pouze i ale z hdd mam p
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 23:41) ---
oprava. na strankach vyrobce je 1080p
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
No pokud bys mohl dát víc tak ber tenhle Dreambox DM800HD .Mám ho už více jak rok a funguje velmi dobře.Nahrávám na 320GB SATA disk.Pokud bys chtěl levnější,takse dá sehnat i ten samý přístroj jako klon za poloviční cenu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4554
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:53