MS v hokeji 2011 Vyřešeno
Re: MS v hokeji 2011
Nepodceňujte slováky, potřebujou vyhrát. 

AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
chlapci dostanete tak na.. píp..že sa budete diviť.vaše štestíčko ste si vybrali vlani.nič proti vám ale teraz sa začinajú pre nás MS
Milosb: Nechci ti brát tvoje nadšení, vlastenectví, chápu tě, ale Slováci na titul nemají, nemají na to tým. Tím nechci tvrdit, že náš český tým na 100% na titul má ... A mimochodem v hokeji se bez štěstí hrát nedá :)
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Kotik ma pravdu, ale stejne si myslim ze to tem slovakum pustime 

Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
jasné,nebudeme tu rozoberať pre a proti.iba dve veci.
1-nikdy nam to nepustíte/ani to nechcem/
2-stumpel,hossa,visnovsky a vyhrame 3-2
1-nikdy nam to nepustíte/ani to nechcem/
2-stumpel,hossa,visnovsky a vyhrame 3-2

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
milosb píše:chlapci dostanete tak na.. píp..že sa budete diviť.vaše štestíčko ste si vybrali vlani.nič proti vám ale teraz sa začinajú pre nás MS
Mužstvo, které získalo od rozdělení, tedy od roku 1993 do roku 2001 vždy na MS medaili (pokud jsem se spletl tak mě opravte) z toho 6 zlatých (včetně 3 za sebou "hattrick") rozhodně neyvhrává kvůli štěstí. O ZOH 1998 ani nemluvím. Mimochodem jsme zabránili, aby hattrick získali kanaďané a rusové, což je taky kumšt.
Bez ohledu jak to zítra dopadne (statisticky vzato vyhrajeme) si myslím co už tady zaznělo, že slovenský hokej nyní na titul mistra světa nemá. Ono to chce opravdu více než štěstí.
Oprava: 6 zlatých od 1996 do 2010
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím, že slováky porazíme. Ale jde o to, jestli je porazit chceme..
Jinak jsem koukal na zprávy, nebo kde jsem to viděl a zarazila mě věta ze strany bratrů..
Vy máte Jágra, štěstí a náhodu
To, že dali slováci první gól finsku z ofsajdu nikdo neříká.. To je ale banda
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2011 21:01) ---
O pískotu při ruské hymně ani nemluvím. Za to bych se opravdu styděl. Hostitelé MS a udělají si takovou vizitku. Za tohle jim postup opravdu nepřeju.
http://www.sme.sk/c/5879142/rusku-hymnu ... iskot.html
Jinak jsem koukal na zprávy, nebo kde jsem to viděl a zarazila mě věta ze strany bratrů..
Vy máte Jágra, štěstí a náhodu
To, že dali slováci první gól finsku z ofsajdu nikdo neříká.. To je ale banda

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2011 21:01) ---
O pískotu při ruské hymně ani nemluvím. Za to bych se opravdu styděl. Hostitelé MS a udělají si takovou vizitku. Za tohle jim postup opravdu nepřeju.
http://www.sme.sk/c/5879142/rusku-hymnu ... iskot.html
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nevěřím, že by to ta parta kluků pustila komukoliv, ať by pohnutky k tomu byly sebeušlechtilejší. Neumím si představit, že by se jich pak minimálně půlka nesebrala a neodjela znechuceně domů. Zkrátka svou kůži nedají nikomu zadarmo. Pokud za nás hrají Jágr, náhoda a štěstí, pak si přeji, aby zítra zamakali a dali to Slovensku s nulou, pokud však hraje celý tým, pak ať vyhraje ten lepší a tomu k vítězství dopomůže i trocha náhody a štěstí... a dost možná i Jágr 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ale to by sme jim jeste museli zaplatit my bo sou na tom si myslim hur nez my 

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
jen si to přiznejte, kluci slovenský, z nás máte prostě v hokeji komplex a na Čechy hrát neumíte, shoříte jako papír 

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
milosb píše:jasné ...nikdy nam to nepustíte/ani to nechcem/

No já o tom nejsem tak 100% přesvědčený, může to být i součást taktiky, či špinavosti, nebo politiky....

Svého času pamatuji ještě zápas ČSSR : SSSR, kdy kanaďané měli palečky dole, což bylo jasné i anglicky negramotným vo co tam šlo.. a po zápase šli naprotest gratulovat nám, nikoliv mistrům světa

Může nás to štvát, ale tak to v reálu bývá.......

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nedělám si iluze, že by politika bylo o mnoho čistší, než tenkrát, ale co si budeme, jako pamětníci té doby, povídat, dnes nevěřím tomu, že nějaké obtloustlé prase s, nebo bez bradavice zvedne telefon a řekne, že jim to musí pustit. V tom okamžiku by půlka manšaftu odjela, protože dnes se již nemusejí bát obtloustlých prasat, neboť mají mnohem lepší kariéru v zahraničí, než doma 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3339
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37