MS v hokeji 2011 Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: MS v hokeji 2011
Pustit? Blbost. Maximálně se jim to nemusí podařit a nedají do toho všechno ... pak můžou prohrát, ale vymlouvat se v případě prohry, že někdo něco pustil ... rozhodně není sportovní !!! Pokud slováci vyhrají tak díky výkonu, který předvedou.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fandím našim ale dnešný zápas prehrajú! Ćeský tím je od začiatku lepší čo do výkonu,tak aj do taktiky a to čo predviedli doposiaľ naši je hamba- tento rok to posr........!
samael.35
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
vždycky jsem si myslel, že není většího pošuka než je Hadamczik, dokud jsem neviděl toho vašeho trenéra
jak tam kreslil taktiku na rantl toho mantinelu a viděl ty jeho výrazy, musel jsem se Lojzovi v duchu omluvit

jak tam kreslil taktiku na rantl toho mantinelu a viděl ty jeho výrazy, musel jsem se Lojzovi v duchu omluvit

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Riviera kid píše:vždycky jsem si myslel, že není většího pošuka než je Hadamczik, dokud jsem neviděl toho vašeho trenéra![]()
Jeden z nejlepších českých hokejových trenérů je podle tebe pošuk?

- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem si myslel že většího pošuka než Aloise není, ale ten slovenský rádoby trenér mě dostává ...

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2011 18:53) ---
Setkají se představitelé kanadského, amerického, ruského, švédského a finského hokeje. Jeden z nich přednese: "Doneslo se ke mně, že se od Česka chce oddělit už i Morava. No pánové, to už na nás nezbude ani ta bronzová"

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2011 18:53) ---
Setkají se představitelé kanadského, amerického, ruského, švédského a finského hokeje. Jeden z nich přednese: "Doneslo se ke mně, že se od Česka chce oddělit už i Morava. No pánové, to už na nás nezbude ani ta bronzová"
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem koukal na STV na Německo-Finsko. Může mi někdo (nejlépe slovák) vysvětlit proč byl ten komentátor tak zblblej do těch finů co nic neumí? Až později přiznal co já tvrdil od počátku, že Finové jsou sice hrrr hrrr a samé střely, ale efektivita téměř nulová, špatný brankář a těch skutečně nebezpečných střel třetina. A tak trošku jim fandil, což nechápu vůbec. Vždyť ať to dopadá jakkoliv slovákům Ti Fini musí v tabulce vadit více. Nechápu.
Co je na Hadamzikovi nejlepšího?
Jdu čumět a ať vyhraje lepší.
Co je na Hadamzikovi nejlepšího?
Jdu čumět a ať vyhraje lepší.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pán bůh putoval po světě a pomáhal lidem. Zabloudil i na Slovensko a přímo do Bratislavy! A tam v příkopě pláče chlapec v hokejovém dresu. Pán bůh se ho ptá: "A Tebe čo sa stalo? Neplač ja Ti pomôžem, ja som pán Boh!". A chlapec na to: "Ale, dnes hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!" A v tom si sedl pán Bůh k chlapci a začali plakat společně...

No je to dneska jasný ...

No je to dneska jasný ...
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Takový závěsy se neprodávají ani v supermarketu 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Představte si, že sedíte v obýváku na kdesi na jihu čech. Vedle vás sedí slovenka a večeříte halušky. Hokej ČR vs SR 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Před chvílí dost velká šance!!!Škoda.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3339