Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?
2Petr22: jak souvisí dotaz zda jsi někde byl a cos tam dělal s odborností (a k tomu napadanou)?
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
30 Kč nic neřeší? Řeší. Lidi se konečně začali zajímat o svoje zdraví. Dřív bylo lidem jedno, co jim doktor napsal. Teď se díky tomu začali ptát, na co to je a jak jim to pomůže.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Plný souhlas.Tomina píše:...hehe..mě fascinuje, jak se tu řeší školné. Osobně mám názor takový, že školné je úžasná motivace školu dokončit…
Problém je, že tzv. pravicové strany ve skutečnosti nemají s pravicovostí mnoho společného.Tomina píše:stále více uvažuji i nad Zemanem, protože po několikaletém pravičáctví, by to změnu chtělo.
Jojo, ač se můžeme od západních demokracií mnohému učit, americký model zdravotnictví soudím nepatří k tomu, z čeho by bylo hodno brát si příklad. A pokud jde o těch 30 korun, pochybuji, že to někomu ublížilo. Tak jako tak je bezplatné zdravotnictví jen chiméra a ve skutečnosti nic takového neexistuje.Tomina píše:Co se týče zdravotnictví, je to těžké. Vemte si extrém v USA, to tu máme ještě relativně dobré (…) a určitě pochybuju, že by Zeman nařídil zrušení poplatků u lékaře, apod.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
2ITCrowd> zalezi na zpusobu dotazu. Takto podano to tak vypada.
Ono to s tim prumyslem bude jeste horsi, v Rusku se stavi obri prumyslova centra - Raduga (kousek od Moskvy) tri automobilove fabriky - a je jen otazka casu kdy se firmy zacnou stehovat tam. Vyroba aut se do Ciny stehovat nebude, uz davno se spocetlo ze se to nevyplati vzhledem k vyskym nakladum na dopravu.
A opravdovy problem budeme mit, az se ty firmy zacnou ve velkem stehovat z Ceska.
Co se tyce 30 Kc - dokud budou existovat lide kteri daji 180 Kc na jizdenku do krajskeho mesta aby nemuseli platit 30 Kc u lekare tak ta argumentace bude uspesna.
Ono to s tim prumyslem bude jeste horsi, v Rusku se stavi obri prumyslova centra - Raduga (kousek od Moskvy) tri automobilove fabriky - a je jen otazka casu kdy se firmy zacnou stehovat tam. Vyroba aut se do Ciny stehovat nebude, uz davno se spocetlo ze se to nevyplati vzhledem k vyskym nakladum na dopravu.
A opravdovy problem budeme mit, az se ty firmy zacnou ve velkem stehovat z Ceska.
Co se tyce 30 Kc - dokud budou existovat lide kteri daji 180 Kc na jizdenku do krajskeho mesta aby nemuseli platit 30 Kc u lekare tak ta argumentace bude uspesna.
-
- Pohlaví:
Lidi se konečně začali zajímat o svoje zdraví. Dřív bylo lidem jedno, co jim doktor napsal. Teď se díky tomu začali ptát, na co to je a jak jim to pomůže.
To, že se lidi začali zajímat o zdraví s 30 Kč nesouvisí. Každý štěstí svého strůjcem jest a když se ke svému tělu chová jako prase, pak dopadne jak dopadne. Motivem je spíše to, že když nebude zdravý, tak nebude moct pracovat a pak nebude mít peníze. A tudíž jeho syn nemůže na vysokou a dcera místo pobytu v anglii půjde prodávat do alberta.
-
- Pohlaví:
2ITCrowd> zalezi na zpusobu dotazu. Takto podano to tak vypada.
2Petr22: čéče tyuž seš jak moja stará. Ne co jsi řekl, ale jak jsi to řekl

Obavam se ze ten kdo me napadne jako prvni by ty penize utratil za neco uplne jineho, trochu vice tekuteho a dymajiciho.
Spoluzak pracujici leta jako lekar v krajske nemocnici nam obcas vypravi neuveritelne historky co dokazi lidi vymyslet aby neco ziskali zadarmo. I za cenu toho, ze nektere z nich naposled vidi na pitevne. Napadlo by nekoho normalniho si vrtat vrtackou do kolena? (a ano, vse placeno z pojisteni...)
Spoluzak pracujici leta jako lekar v krajske nemocnici nam obcas vypravi neuveritelne historky co dokazi lidi vymyslet aby neco ziskali zadarmo. I za cenu toho, ze nektere z nich naposled vidi na pitevne. Napadlo by nekoho normalniho si vrtat vrtackou do kolena? (a ano, vse placeno z pojisteni...)
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd: Nene, je to prevence před blbostí lékaře a pacienta. Aby pacienti furt nenadávali, když jim něco nezabere. Pacient přijde s kašlem do ordinace a nechá si napsat antibiotika a ani neřeší, jestli je to nutné. Takhle to funguje u naší obvoďačky. Hlavně že platit nic nemusí, ovšem vypěstuje kolonu bakterií, na které zaberou jen ty největší dryjáky.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
V USA zase prijde 5 doktoru, kazdy z nich pacienta prohledne a teprve kdyz se vsichni shodnou, tak se pokracuje. I kdyz je to riznuti do ruky na par stehu. To je zase prevence proti zalobam. Jen to dost zdrzuje.
Tady se pracuje s druhem Homo Sapiens - ktery od prirody vycurany a chamtivy. Kdyz ma moznost neco mit, chce to. Chce toho vic. A zavidi tomu, kdo toho ma vic nez on.
Tady se pracuje s druhem Homo Sapiens - ktery od prirody vycurany a chamtivy. Kdyz ma moznost neco mit, chce to. Chce toho vic. A zavidi tomu, kdo toho ma vic nez on.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Těsňa píše:A Schwarzenberga? … podpořil vyučování rómštiny ve školách (a já jako absolutní odpůrce cigánů!.. )
No a co? Někdo nutí tebe nebo tvé děti učit se povinně cikánsky? Ač mám vůči Cikánům silné předsudky a pokud můžu, tak (až na dvě výjimky) se jim vyhýbám, díky čemuž jsem, jak věřím, uchránil své zdraví a majetek, ale výuka volitelného předmětu? Víš, já v tomhle uvažuji pravicově – když mi něco není po chuti, nedělám to. Ty uvažuješ levicově – když ti něco není po chuti, zakážeš to. A že jsi „absolutní odpůrce cigánů“? To mi připadá docela ubohé; nikdo za svůj původ nemůže.
Já jsem to nenapsal úplně správně měl jsem ulici od baráku tuny cikánů a s jedním, který je asi o 15let starší než já jsem vždycky hrával fotbal, takže někteří cikáni, kteří se dokáží přizpůsobit normálnímu stylu života, nedělají bordel, neřvou, nekradou a !!MAKAJ!! atd, nevadí mi. Ale proč bych se měl v ČR učit rómštinu? A kdo by jí prosímtě asi tak učil? Starý cikáni budou učit ve školách mi ještě řekni ;D
Já neuvažuji levicově, uvažuji logicky

Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych k tomu řekl pouze jediné. A to, že jsme nepoučitelný národ a velmi brzo na to také doplatíme, protože o tom už bylo rozhodnuto, když první kolo dopadlo tak, jak dopadlo...
Romstinu se ucit nemusis - stejne jako vietnamstinu, ukrajinstinu, polstinu, hebrejstinu a dalsi jazyky narodnostnich mensin.
Nicmene bys to nemel zakazovat nekomu jinemu kdo o to stoji.
Nicmene bys to nemel zakazovat nekomu jinemu kdo o to stoji.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”