Bude.
Ale budeme mit co co jsme si sami zvolili. A ja bych stejnym zpusobem volil i poslance.
Stavajici system kdy zvitezi strana, nasledne se dle tabulky vybere nekolik postupujicich osob ktere nasledne mohou delat cokoliv vcetne prestupu do jinych stran se neosvedcil.
Volby prezidenta - co na ně říkáte? Vyřešeno
Re: Volby prezidenta - co na ně říkáte?
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 17:38, celkem upraveno 1 x.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:kopani der do zeme nikdy dobre placena prace nebude (nepocitam diry co maji na dne medeny kabel).
To je paradox práce. Já říkám, že ohodnocení práce, kterou vykonali při kopání, by měla převýšit hodnotu vykopané mědi. Ale proč to ti romové nedělají? Nevím, asi s nima nezacházejí nejlíp...
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Oni si radši vykopou tu měď a pak to někde střelej
Vsak to take tenkrat v pripade tech 200m kabelu konstatovali, ze za vykopani 200m prikopu by dostali 5x tolik co ve sberu za med. Ale to by prilis zavanelo praci.
Prosetě romové jsou globální problém a klidně a s přehledem bych vyhodil každého kdo nemá práci a bere spoustu peněz na děti.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
Vyhodis je z pracovniho uradu, budou krast (jeste vic). Co dal? Obcana CR nelze vyhostit.
Takže stávající stav vlastně obhajuješ.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Ono jde vlastně o to že Romové jsou tak nepříjemní a tak uřvaní a tak líní, že stát se raději podrobí na úkor "slušných" občanů, protože to neumí zvládnout
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
-
- Pohlaví:
petr22 píše:Vyhodis je z pracovniho uradu, budou krast (jeste vic). Co dal? Obcana CR nelze vyhostit.
Je zajímavé, že např. Čecha který nedodržuje podmínky z ÚP klidně vyhodí!
Za predpokladu dokud nebude zname lepsi, proveditelne reseni ano.
Vyhnat neni proveditelne reseni (myslim proveditelne ve smyslu platnych zakonu)
A sakra - ja napsal pracovni urad - no tam jich vlastne asi moc nebude. Ony ty penize tecou jinudy nez z davek - placeni bydleni statem a spotrebicu do domacnosti statem, ktere obratem vrati a dostanou hotovost. Takze bych to upresnil "odstrizeni od zdroje penez ze statniho rozpoctu".
Vyhnat neni proveditelne reseni (myslim proveditelne ve smyslu platnych zakonu)
A sakra - ja napsal pracovni urad - no tam jich vlastne asi moc nebude. Ony ty penize tecou jinudy nez z davek - placeni bydleni statem a spotrebicu do domacnosti statem, ktere obratem vrati a dostanou hotovost. Takze bych to upresnil "odstrizeni od zdroje penez ze statniho rozpoctu".
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 18:01, celkem upraveno 1 x.
Ou se to to trochu rozjelo- Já bych volil franze přišel mi tam jako jedinej normální ale zase ta reprezentace.. nevím no
a z těhle dvou určitě zemana protože chci aby prezident připomínal aspon něčím čecha a zákony atd na tom jsou špatně oba ..
Ale co mě nejvíc štve, že spousta lidí volí podle toho co kde slyšela a přitom o nich neví vůbec nic..
Totálně mě vytočil táta když mi řekl že volí Schwarzenberga proože spí a bude s nim sranda a vůbec nic jinýho o něm neví .. takhle politicky zaostalejch je dost a pak vzniká to co je ... tot můj názor
a z těhle dvou určitě zemana protože chci aby prezident připomínal aspon něčím čecha a zákony atd na tom jsou špatně oba ..
Ale co mě nejvíc štve, že spousta lidí volí podle toho co kde slyšela a přitom o nich neví vůbec nic..
Totálně mě vytočil táta když mi řekl že volí Schwarzenberga proože spí a bude s nim sranda a vůbec nic jinýho o něm neví .. takhle politicky zaostalejch je dost a pak vzniká to co je ... tot můj názor
Vetsi problem je zapometlivost. Precejenom Zemanovy afery jsou starsiho data a spousta dnesnich volicu je mnohdy ani nepamatuje.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Zeman
Zadonit o podporu u KSC mu ale nevadilo ani pred par dny
http://cs.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Zeman
Zadonit o podporu u KSC mu ale nevadilo ani pred par dny
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 led 2013 18:07, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”