Co je to za přístroj?
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je to za přístroj?
zeus: Zmínil, na první stránce, ale nikdo na to nereagoval.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
V té době sem měl toto http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1 ... peia_e-125
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Hm, tak to už se tomu podobá. Bude to něco podobného tomu v posledním odkazu. Já si ale asi tedy zkusím sehnat ten model co jsem psal. Není až zase tak moc starý. Tedy mám na mysli Fujitsu Siemens Loox N520, N550 nebo N560. Nikdo to prosím nemá? http://www.czc.cz/fujitsu-siemens-pocke ... 29/produkt
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to sou fajn stroje, kdyby si chtěl něco podobnýho tak tu mám Asus MyPal A636.
Díval jsem se jak vypadá a docela dobrý. Nelíbí se mi tam ale tolik těch koleček. Zkusím ještě poshánět ten výše uvedený Fujitsu Siemens. Ale děkuji za nabídku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 18:21) ---
Ještě k tomu Casiu, ten má dokonce, nebo spíše měl přístroje, které vypadají jako miniaturní notebook, jsem se díval na googlu. Typy A10, A21 a plno dalších. Taky moc pěkné.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 18:38) ---
Teď jsem našel přístroj PDA Mio A501 a výše. Nevím jak jsou tyhle přístroje staré, ale vypadá, že jsem to konečně našel. Asi měl tohle nebo něco hodně podobného. Taky pěkné, ale parametry to má docela mizerné na dnešní dobu a jen 16 barev na displeji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 18:21) ---
Ještě k tomu Casiu, ten má dokonce, nebo spíše měl přístroje, které vypadají jako miniaturní notebook, jsem se díval na googlu. Typy A10, A21 a plno dalších. Taky moc pěkné.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2013 18:38) ---
Teď jsem našel přístroj PDA Mio A501 a výše. Nevím jak jsou tyhle přístroje staré, ale vypadá, že jsem to konečně našel. Asi měl tohle nebo něco hodně podobného. Taky pěkné, ale parametry to má docela mizerné na dnešní dobu a jen 16 barev na displeji.
Dobrý den, po dost dlouhé době se vracím k tomuhle tématu. Řešil jsem to už hodně dávno, ale na slušný kousek jsem narazil až teď za pro mě rozumné peníze. Nakonec jsem se přece jenom rozhodnul pro typ Fujitsu-Siemens LOOX N560.
Dorazit by mi měl poštou asi v úterý nebo ve středu. Má prosím někdo s touhle mašinkou zkušenosti?
Dorazit by mi měl poštou asi v úterý nebo ve středu. Má prosím někdo s touhle mašinkou zkušenosti?
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, na svou dobu to je dobrý přístroj, záleží co očekáváš.
http://smartmania.cz/recenze/fsc-pocket-loox-n560-74
http://smartmania.cz/recenze/fsc-pocket-loox-n560-74
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Hm, tu recenzi jsem už asi četl. Pročetl jsem toho dost. Nakonec jsem to ale stopnul. Vzhledově se mi moc líbí, ale chtěl jsem něco, co umí i telefon. Škoda. Tohle prý nemá uvnitř mobil, psal mi to prodávající. Nedělal se prosím nějaký podobný typ, ale co umí i telefon? Děkuji
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Je to asi blbá otázka nečetl jsem předchozí příspěvky ale proš si raději nekoupíš chytrý telefon??
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Ono je rozdíl PSA a MDA, tento konkrétní přístroj neumí telefonovat, ale s WM se dělali i s telefonní funkcí.
To proofer: Protože chce něco staršího a retro
To proofer: Protože chce něco staršího a retro

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

proofer: líbí se mi spíše starší design mašinek. Ty novodobé toho asi umí mnohokráte více, ale nelíbí se mi vzhledově.
MartaB: Děkuji, už to tady někdo kdysy psal. Na netu ale někdy píšou o PDA a přesto obsahují funkci volání. Ten Fujitsu-Siemens Loox N560 se mi moc líbí vzhledově, ale zklamalo mě, že to nemá funkci volání.
Může být i s klasickou klávesnicí, ale raději hranaté tlačítka. Nevěděl by někdo prosím něco?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2013 18:39) ---
Teď jsem si prohlížel google obrázky a natrefil jsem na PDA Asus P750. Nádhera. Ještě někde zkusím najít recenzi. Tohle ale sehnat asi nebude lehké, že? https://www.google.cz/search?q=pda+asus ... B450%3B306
MartaB: Děkuji, už to tady někdo kdysy psal. Na netu ale někdy píšou o PDA a přesto obsahují funkci volání. Ten Fujitsu-Siemens Loox N560 se mi moc líbí vzhledově, ale zklamalo mě, že to nemá funkci volání.
Může být i s klasickou klávesnicí, ale raději hranaté tlačítka. Nevěděl by někdo prosím něco?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2013 18:39) ---
Teď jsem si prohlížel google obrázky a natrefil jsem na PDA Asus P750. Nádhera. Ještě někde zkusím najít recenzi. Tohle ale sehnat asi nebude lehké, že? https://www.google.cz/search?q=pda+asus ... B450%3B306
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak sehnat se dá, ale musíš hledat, ještě by tě mohl zaujmout Sony Ericsson Xperia X1

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”